News Flash:

A murit Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo

8 Martie 2021
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Adi Ba rar

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, s-a stins după aproape două săptămâni de luptă, pe patul de spital. El a fost internat cu Covid-19 în 23 februarie. Medicii spun că a făcut o formă severă a bolii, care i-a afectat rău plămânii și organele. Nimic nu a ajutat.

Adi Bărar a ajuns la Spitalul Județean Timișoara în 23 februarie, după ce a fost confirmat cu coronavirus. Medicii spuneau că fondatorul trupei Cargo are comorbidități și nu era în afara pericolului, dar era stabil. Starea lui s-a ameliorat, la un moment dat a fost detubat, dar s-a înrăutățit din nou. S-a stins luni, la 61 de ani.

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

15.01.1960 – 08.03.2021.

«Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook.

Avea o formă severă a bolii

Medicii spun că fondatorul formației Cargo a făcut o formă severă a bolii, care i-a afectat rău plămânii și organele și că nimic nu a ajutat.

„Din păcate, Adi Bărar a plecat după o suferință intensă provocată de infecția cu Covid. El a făcut o formă severă a virusului, care i-a afectat plămânii în proporție de 90% și care a afectat și celelalte organe. S-a instalat o insuficiență multiplă de organe care a dus la decesul său, în ciuda efortului și aplicării tuturor tehnicilor de suport și a medicamentației. Ne pare rău că un om de valoare și pentru mine un prieten drag ne-a părăsit”, a spus, pentru Tion, Dorel Săndesc, medic ATI, fost șef al Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Timișoara.

Adi Bărar s-a născut la Timișoara pe 15 ianuarie 1960 și a început să cânte de la 9 ani. A fost chitarist, compozitor textier și producător muzical și fondatorul formației Cargo.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)