News Flash:

Preda, chemat in fata Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei, sa raspunda pentru defaimarea Romaniei in PE

14 Martie 2018
896 Vizualizari | 0 Comentarii
preda

Europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, ca urmare a criticilor aduse in Parlamentul European Guvernelor Grindeanu si Tudose, el precizand ca trebuie sa raspunda unui denunt ”care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii”.
”Prigoana a inceput. Intrucat am criticat in PE guvernele Grindeanu si Tudose, sunt chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, pentru a raspunde unui denunt care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii. Ma vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Serban Bradisteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoana, fostul director SRI Costin Georgescu si generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul presedinte al Academiei, Ionel Haiduc”, a scris Cristian Preda pe Facebook.

El precizeaza ca ”judecata” este programata pe 28 martie a.c., la Cotroceni.

”Ma voi apara. Nu ma intimideaza coalitia coruptilor. Dincolo de cazul meu, e in joc un principiu: Romania libera si europeana trebuie protejata. Sunt convins ca am de partea mea nu o formatiune politica, ci cetatenii onesti ai acestei tari. Pentru ei lupt. Vom invinge!”, a adaugat Preda.


Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca este nevoie de o lege impotriva celor care defaimeaza Romania, ”gen Monica Macovei si alti europarlamentari care mint despre propria tara”, astfel incat ”statul roman sa corecteze aceste lucruri”.

„Am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege, nu stiu daca e nevoie de o legislatie, la o lege care sa reglementeze sau sa dea posibilitatea statului roman sa sanctioneze aceste lucruri, pentru ca acesti oameni - gen Monica Macovei si alti europarlamentari care mint despre propria tara, care defaimeaza propria tara, aduc foarte multe deservicii si noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect si nu castigam absolut nimic”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.


consiliului onoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006109 (s)