News Flash:

Pozitii incitante recomandate daca vrei sa faci amor din picioare

12 Noiembrie 2015
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690

Atunci cand rutina s-a cuibarit in asternutul vostru, puteti condimenta relatia cu ajutorul unor pozitii sexuale mai neobisnuite. Este vorba de cateva variatiuni ale sexului in picioare, o modalitate perfecta pentru a reaprinde pasiunea din dormitor. Iata trei pozitii incendiare prin care puteti pune in practica aceasta metoda.

1. "Dansul in brate"

"Dansul in brate" este o pozitie care necesita forta din partea partenerului tau, dar si o talie destul de subtire a ta. Asta pentru ca tu iti lasi toata greutatea in mainile lui si el va face toata treaba.

Sprijina-te de perete si tine-l de gat, inconjurandu-i talia cu picioarele. Penetrarea va fi deosebit de usoara, facand astfel pozitia deosebit de excitanta.

2. Privirea erotica

Aceasta pozitie presupune un contact vizual permanent in timpul penetrarii. Stai cu fata catre el, avand picioarele usor flexate si corpul sprijint de perete. Nu este o pozitie foarte grea, dar cere un bun echilibru din partea amandorura. Daca esti mai mica de statura, ridica-te usor pe varfuri.

Va veti privi si va veti saruta foarte des, ceea ce va face ca lucrurile sa fie si mai incitante.

3. Genunchiul incolacit

Stai cu fata catre el si ridica-ti un genunchi, incolacindu-l in jurul piciorului sau. In timp ce va sarutati si te lasi penetrata, misca-ti usor corpul inainte si inapoi.

Este o pozitie deosebit de excitanta pentru amandoi care va va face sa va pierdeti simtul ratiunii si sa va dati frau liber tuturor fanteziilor erotice. (sursa: unica.ro)


pozitii sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006691 (s)