News Flash:

POVESTE UIMITOARE! Confesiunea unei menajere de lux: „Conduc o masina pe care nu si-o permit 95% din cei dupa care curat eu. La mine acasa nu fac curat, am angajat o femeie”

28 August 2017
1787 Vizualizari | 0 Comentarii
menajera
Poveste aproape incredibila! O femeie de afaceri din Constanta, proprietara unor apartamente de inchiriat in Mamaia, unde se ocupa inclusiv de menaj, a relatat pentru Profit.ro cum se lucreaza cu turistii si ce amintiri lasa unii dintre acestia in urma dupa ce isi incheie vacanta.

Iata scrisoarea femeii:
”Buna ziua!
Numele meu este… mmm… Dora. Dora Minodora. Aceasta este singura minciuna pe care o veti citi in acest text. Sunt menajera in Mamaia si traiesc destul de bine. Da, curat cabine de dus, wc-uri, spal prosoape, lenjerii, le calc, frec podele, sterg praful. Acesta este jobul meu dupa ora 18.00. Pana in ora 17, muncesc in alt domeniu. Nu, nu sunt curva. Sunt directorul unei firme care se ocupa de lucruri foarte serioase. Castig si de aici bani, evident. In intervalul 17-18, sunt acasa, in vila mea din Constanta, imi pup copilul, fac un dus, ma schimb si apoi imi iau mopul, galeata, papucii albi, ma sui in SUV-ul meu de lux si ma duc in Mamaia sa fiu menajera. Nu in fiecare zi, dar des.
Conduc o masina pe care nu si-o permit 95% din cei dupa care curat eu. E a mea, nu e a firmei de leasing. La mine acasa nu fac curat, am angajat o femeie de care imi pasa, face ea, castiga si ea ceva. In plus, eu am un copil minunat si hobby-uri, prefer sa ma ocup cu asa ceva in timpul in care nu muncesc.
Eu nu-mi fac concediile in Romania, doar in Europa la minimum 4 stele, daca nu gasesc de 5. Asa cum gasesc curat acolo, asa fac si eu in apartamentul pe care il inchiriez, nu exista picatura pe chivuete, dusuri, nu exista fire de par, totul arata ca si cum nu a mai stat nimeni acolo inainte, pentru ca asa trebuie sa arate un loc de cazare civilizat.
Oamenii care vin si se cazeaza undeva nu realizeaza ca si ceea ce lasa in urma spune multe despre ei. Asa cunosti omul cel mai bine, in intimitatea lui ii pica masca sociala. De fapt, sub camasa calcata si sub mirosul de parfum, poate fi un om foarte jegos si care gandeste extrem de putin. (…) Cum sa stergi pantofii cu prosopul de baie?! Inteleg ca se poate sparge vreun pahar, ca a scapat copilul inghetata pe canapea, dar nu pot sa inteleg ca iei cutitul si tai legumele direct pe blatul bucatariei. (…)
In fine. Nu am avut doar din astia. Turistii mei preferati sunt familiile care vin cu copilul si bunica. As pune conditie: cazam doar turisti care vin cu bunica. Pai bunicile sunt spirt. Prima, imediat ce a intrat in apartament, a intins un cearsaf pe canapea. Doar asa, just in case, nu se stie ce face copilul asta cu ciocolata si inghetata”.

poveste incredibila constanta mamaia vacanta buna ziua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005899 (s)