News Flash:

Acestea sunt cele mai proaste zodii. N-ai vrea sa ai de-a face cu ele

28 August 2017
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
Ne cerem scuze de la inceput, nu vrem sa suparam pe nimeni, dar ne-am saturat de horoscopul in care afli care-s cele "mai frumoase zodii", "mai bune la pat" sau mai inteligente. Ce-ar fi sa pamfletam situatia? Hai sa vedem cat de prosti suntem in functie de zodie

Tot 6 zodii tampite 

Femeia Pesti: Proasta cu carte

Femeia Pesti este genul ala de tipa care da impresia tuturor ca e desteapta, doar ca ea stie ca e proasta. Mai sunt si altii care o dibuiesc. Nu stie nici tabla inmultirii, oricum nu-i trebuie. La ea prostia nu e chiar prostie, e doar o fraiera. Plange din orice si crede in zodiac. Daca-i moare personajul preferat dintr-un film, totul e o tragedie. E asa de naiva incat chiar crede ca o iubesti. Ce pot sa zic? O batista cu cloroform e tot ce-ti trebuie si e a ta.



Femeia Berbec: Batuta-n cap

Asta nu intelege nici daca-i faci o schema. Si mai e si indaratnica. E atat de proasta incat crede ca Soarele nu apune ci se scufunda-n mare. Nu o lua cu fizica cuantica, vorbeste-i despre mancare, animalute si cam atat. Are mintea unei copilite de 15 ani. Asta daca nu are chiar 15 ani si cred ca ai intrat la probleme, prietene. Ce cauti c-o pustoaica de 15 ani?

Femeia Sagetator: Proasta de da-n gropi

Asta-i aiurita. Nu stie nici cum o cheama. Se impiedica-n picioare si ia toate baltile atunci cand merge. Ori are nevoie de ochelari, ori de-un transplant de creier. Tot ce stie ea e ca are treaba si asta o face prea grabita ca sa-si foloseasca teasta.

Femeia Scorpion: Proasta, dar orgolioasa

Asta are-un orgoliu cat casa. Si te mai si inteapa. E genul ala de femeie enervanta care vrea ca lucrurile sa fie cum vrea ea, care are ticuri nervoase si care se supara din toate prostiile. Te-ai procopsit daca te trezesti langa ea dimineata. Nu-i chiar proasta, doar face pe proasta ca sa ii faci tu treaba in locul ei. E sefa ta.

Femeia Leu: Proasta, dar frumoasa

Asta-i toata ziua cu ochile-n oglinda. Macar e frumoasa, nu? Poti s-o prezenti ca pe un trofeu prietenilor, dar fereasca Sfantul sa deschida gura ca ai dat de dracul! O sa se laude cu cele mai tampite chichite, o sa vorbeasca intruna si o sa te faca de ras.



Femeia Fecioara: Neam prost

Nu-i chiar proasta, e doar taranca. Daca o duci in oras, ai dat de Dracu'. Orice fel de mancare ar manca o face cu toata fata si cu mainile. Daca ar putea si cu picioarele. Pfff, asa tuta e greu de digerat.

Top 6 barbati prosti, in functie de zodie



Barbatul Capricorn: Prost si speriat de umbra lui

Barbatul Capricorn se sperie si de umbra lui. Nu are idee de ce a fost pus pe planeta, dar stie ca poate sa moara in orice secunda si asta-l sperie. Bafta daca vrei sa-l scoti din casa! O sa-ti strice toata ziua! Daca imi cade un pian in cap si mor? 

Barbatul Gemeni: Doi prosti si jumatate

E bipolar si prost. Asadar, felicitari! Te-ai procopsit cu doi prosti si jumatate! Jumatatea o reprezinta burta

Barbatul Leu: Nu te pune cu prostul ca ti-o iei

I se mai zice si Gigi Contra. Sa nu indraznesti sa pici in capcana lui. Pe langa asta, e atat de indragostit de el incat 90% din timp il petrece in oglinda. E mai simplu sa te holbezi la tine decat sa pui mana pe-o cartulie.



Barbatul Varsator: Prost si misogin

Barbatul Varsator crede ca toate femeile-s la fel. Traieste in anii ’20 atunci cand femeia era casnica si barbatul aducea banii in casa.  Din pacate pentru el, suntem in 2015, iar acum nu  mai e legal sa iti apuci secretara de c*r si s-o trimiti dupa cafea.

Barbatul Berbec: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul

Barbatului Berbec trebuie sa-i explici totul de la geneza lumii ca sa il faci sa inteleaga si nici atunci n-o sa o faca. Tot ca el e. Merge pe sistemul ori ca mine, ori ca tine. Asadar, baiete, fa-ne sa ne fie dor de tine!

Barbatul Taur: Batut in cap

Da' rau de tot. Asta-i prost din-ala suparacios. Daca l-ai suparat, nici nu-l simti prin casa. Nimic nu-i mai rau decat prostul care nu tine la gluma. Te doare capul numai daca respiri acelasi asa cu el. Asa ca prostii cu prostii...



zodie femeia pesti femeia sagetator femeia scorpion femeia fecioara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)