News Flash:

Despartire-soc in showbiz!

28 August 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
divort
O noua despartire surprinzatoare in showbiz! Cei doi au decis sa se separe, iar acum duc o lupta pentru copilul pe care il au impreuna. Vorbim de Cici (ex Sistem) si Amalia, prezentatoarea horoscopuui de la Neata cu Razvan si Dani.



Despartire surprinzatoare in lumea showbiz-ului

Fostul senator Ciprian Rogojan, in prezent consilier la Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, s-a despartit recent de frumoasa Amalia, colega de emisiune a lui Razvan si Dani.

Cei doi fosti soti duc, in acest moment, o lupta teribila pentru custodia micutului Luca Mihai, in varsta de 3 ani. Cici a cerut deja judecatorilor sa ramana cu cel mic, insa, deocamdata, acestia au decis ca baiatul sa locuiasca temporar la mama, pana la finalizarea procesului.

In acest moment, Cici isi poate vedea copilul doar cu program: marti si joi seara, doua weekenduri pe luna, cate o saptamana in fiecare vacanta si are dreptul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna cu Luca o data la doi ani. El trebuie sa-i plateasca Amaliei si o pensie alimentara reprezentand un sfert din venitul sau.

Interesant este ca Cici a cerut judecatorilor sa-i interzica fostei partenere de viata sa posteze imagini cu Luca pe Facebook, insa ulterior a renuntat la aceasta cerere. De asemenea, cei doi parinti s-au pus de acord ca anul acesta, in mod exceptional, baiatul sa-si petreaca Sarbatorile de Iarna atat la mama, cat si la tata, pentru a nu-l influenta in mod negativ pe micut, potrivit wowbiz.ro.

Galerie Foto


despartire showbiz cici amalia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004109 (s)