News Flash:

Ponta: "Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%, dar cu restul masurilor de la o data ulterioara"

20 August 2015
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta cu iohannis la tv
Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Romania TV, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata "la o data ulterioara".
"Presedintele a zis da, cu 20% sunt in regula, cu celelalte chestiuni, haideti sa intre in vigoare, de exemplu cu taxa speciala (taxa pe constructii speciale - n.r.) sau cu acciza, de la o data ulterioara. Eu nu le consider pe acelea esentiale, ci TVA de 20% si restul prevederilor. La fel si guvernatorul, dar decizia apartine Parlamentului", a declarat premierul, intr-o interventie telefonica la Romania TV, fara a face alte precizari cu privire la discutiile de miercuri de la Palatul Cotroceni, explicand ca nu vrea sa vorbesca in numele presedintelui Iohannis si a guvernatorului BNR Mugur Isarescu.
Intrebat insa insistent daca se poate spune ca, in urma discutiilor cu sefului statului, s-a ajuns la un consens, Victor Ponta e evitat sa precizeze acest lucru. Mediafax.ro

palatul cotroceni klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)