News Flash:

Politistul bagat in spital de afaceristul turc este in continuare in stare critica

20 August 2015
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
politist operat
Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi, dupa ce, impreuna cu ministrul de Interne, l-a vizitat la Spitalul Floreasca pe politistul Gheorghe Ionescu, ca acesta este in stare critica si acum nu ar suporta transportul in Israel, dar cand se va putea, sunt pregatite fonduri si un avion.
Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, si secretarul de stat Raed Arafat l-au vizitat pe politistului Gheorghe Ionescu, de la Brigada Rutiera a Capitalei, care este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca de aproape trei saptamani, in coma, dupa ce a fost lovit cu masina de omul de afaceri turc Abdulah Atas.
Ministrul Gabriel Oprea a spus ca politistul Gheorghe Ionescu este tratat foarte bine la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar cand starea lui va permite un transfer la o clinica din Israel, sunt pregatite atat fondurile necesare petnru tratament, cat si un avion petnru transport.
"Vreau sa va spun ca Ministerul de Interne, in cazul in care familia, medicii hotarasc sa fie tratat in strainatate, are pregatit atat avionul, cat si fondurile necesare", a spus vicepremierul Gabriel Oprea.
Secretarul de stat Raed Arafat a spus ca politistul Gheorghe Ionescu este inca in stare critica, iar decizia de transfer se va lua in echipa. Arafat a precizat ca, la sfarsitul acestei saptamani, colegi din Israel, insotiti de un profesor doctor, vor veni pentru cateva zile sa urmareasca evolutia pacientului.
"Decizia se ia de catre colegii care il primesc, colegii care il predau si cei care fac transportul. Si, bineinteles, in aceasta decizie trebuie sa cantareasca beneficiile transferului - unde exista beneficii, incontestabil, ca exista chestii ce se pot adauga la tratamentul lui. Colegul din Israel a insistat ca ce a primit aici l-a mentinut in viata si i-a salvat viata pana la acest moment, ca altfel de mult nu mai era in viata, printre noi", a precizat Arafat.
El a adaugat ca, la acest moment, nu poate fi luat in discutie un transfer in Istael, pentru ca exista riscul sa nu supravietuiasca in timpul transportului.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005629 (s)