News Flash:

SCENE CUMPLITE in localitatea Ratesti din Satu Mare. Patru dintre cei 6 tineri morti intr-un accident, inmormantati - VIDEO

19 August 2015
1413 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Zile cernite in localitatea Ratesti, din Satu Mare, unde vor fi condusi pe ultimul drum 4 dintre cei sase prieteni morti in cumplitul accident petrecut duminica dimineata, pe o sosea din judet.
Alti doi baieti decedati, care erau verisori, au fost inmormantati marti. Miercuri, doi frati si prietenii lor vor fi inhumati in cimitirul din localitate. 
Tragedia s-a produs dupa ce masina in care se aflau cu totii a intrat intr-un cap de pod, apoi a lovit gardul unei case si a luat foc.
Politistii spun ca nenorocirea s-a produs dupa ce soferul de 26 de ani s-ar fi urcat la volan, dupa o petrecere, si a condus cu viteza ducandu-si, inconstient, prietenii spre moarte. Cu totii bausera toata noaptea - spun cunoscutii lor. Niciunul dintre ei nu era casatorit, iar cel mai mare avea 30 de ani. Politistii au aflat si ca masina, cumparata de putin timp, avea numerele expirate de aproximativ o luna.
O parte dintre rudele tinerilor, plecate la munca in strainatate, au revenit acum in tara pentru a-i conduce pe baieti pe ultimul drum. 
Oamenii din localitatea Ardud, unde s-a petrecut tragedia, spun ca este unul din cele mai grave accidente care au avut loc in zona lor in ultimii ani. Imagini video pe stirileprotv.ro.

Galerie Video


decedati tragedia politistii ardud
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)