News Flash:

Politistii i-au prins pe femeia si barbatul care au aruncat in aer un bancomat: operau si in Italia

29 Noiembrie 2022
318 Vizualizari | 0 Comentarii
mascati

Politistii din Constanta au reusit sa ii prinda pe femeia si barbatul, care au aruncat in aer doua bancomate, in mai putin de 10 zile. Suspectii unt o femeie de 55 de ani si un barbat de 48 de ani, care ar fi comis fapte similare si in Italia.


”In aceasta dimineata, politistii Directiei de Investigatii Criminale – Inspectoratul General al Politiei Romane, impreuna cu cei ai Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale, au prins in flagrant delict doua persoane, imediat dupa ce ar fi aruncat in aer un bancomat, din municipiul Constanta, amplasat in Pavilionul Expozitional Constanta si ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei in cauza, un barbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt banuiti si de comiterea unei fapte similare in localitatea Castelu si a unei tentative, prin acelasi mod de operare, comise in Mamaia.

In prezent, banuitii se afla la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, in vederea audierii, cercetarile fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, pentru stabilirea intregii activitati infractionale.”, arata un comunicat al Politiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006986 (s)