News Flash:

PLANORUL DISPARUT: Arafat - In cautarea pilotului sunt verificate si inregistrari cu camere video de la partii si cabane

10 August 2015
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
raed arafat
In cautarea pilotului Mircea Craciun sunt verificate si inregistrari cu camere de supraveghere montate in munti, pe partii, la telecabine, la cabane sau la orice unitate care are astfel de echipamente, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat.
"In cautarile pilotului planorului disparut, am solicitat toate inregistrarile, acolo unde au putut fi stocate, incepand de joi, de pe camerele de supraveghere montate in munti, respectiv pe partii de schi, cabane, telecabine", a spus secretarul de stat pentru situatii de urgenta din Ministerul Afacerilor Interne.
Raed Arafat a precizat ca, la indicatiile familiei pilotului, echipele de cautare au extins aria spre zonele impadurite din judetele Harghita, Covasna si Bacau, in ideea in care acestea nu ar fi putut fi vazute suficient de bine din aparatele de zbor.
De asemenea, continua verificarea terestra in judetele Brasov, cu precadere in Muntii Baiului si Poiana Brasov, cat si judetele Prahova, Dambovita si Arges.
Potrivit secretarului de stat, informatia potrivit careia in Poiana Tapului ar fi fost identificate bucati de plastic a fost infirmata odata ce echipele de cautare au ajuns la fata locului.
"La sfarsitul zilei, dupa ce vor fi incheiate cautarile pe care ni le-am propus pentru luni, vom face o analiza a tot ceea ce am identificat pana in prezent, pentru a vedea care este abordarea pentru zilele urmatoare", a spus Raed Arafat, precizand ca intreaga operatiune este monitorizata continuu de vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)