News Flash:

Petre Grigoras este noul antrenor al Timisoarei

25 Martie 2016
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
grigoras
Antrenorul Petre Grigoras revine in Liga 1 dupa o luna de la despartirea de ASA Targu Mures. Grigoras este noul antrenor al echipei ACS Poi Timisoara, dupa ce Florin Marin a fost demis in urma infrangerii 0-1 cu CSU Craiova.
Chiar daca miercuri a refuzat prima oferta a sefilor de la Timisoara, Petre Grigoras s-a razgandit. A acceptat oferta banatenilor si are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. Petre Grigoras va debuta pe banca echipei din Timisoara marti, pe 29 martie, intr-un meci cu Petrolul Poiesti, ce se va disputa pe stadionul Dan Paltinisanu.
"Da, m-am inteles cu Timisoara. Imi asum un risc, cineva trebuie sa-si asume un risc. Este o perioada dificila, grea. Vor fi 11 finale, cat timp sunt sperante, vor face si eu tot posibilul sa ne salvam retrogradare. Prima data nu mi-au dat sperante ca lucrurile s-ar putea indrepta", a spus Petre Grigoras la sport.ro.
Ce declarase initial Petre Grigoras despre oferta lui ACS Poli.
"Am discutat cu Daniel Stanciu, din pacate nu am ajuns la un numitor comun. Nu mi s-a garantat ca problemele se vor rezolva rapid. Nu vreau sa fac doua greseli una dupa alta, am facut una de curand. Daca fac asta, inseamna ca sunt tampit. Ce am cerut eu era ceva decent pentru Liga 1 si un stimulent pentru jucatori. Experienta de la ASA m-a facut sa analizez mai bine orice oferta".
Cu 15 puncte, ACS Poli Timisoara ocupa locul 7, retrogradabil, in clasamentul play-out-ului Ligii 1 la fotbal.
Petre Grigoras a antrenat ultima data in Liga 1 la ASA Targu Mures de unde a fost demis dupa doar doua etape si in urma unui conflict cu jucatorii Adrian Mutu si Eduard Stancioiu. Ultimul meci al lui Grigoras ca antrenor al echipei ASA Targu Mures a fost pe 21 februarie, in meciul pierdut 0-1 la Cluj cu CFR.
In cariera sa de antrenor, Petre Grigoras a mai antrenat echipele Farul Constanta, Otelul Galati, Politehnica Iasi, Pandurii Targu Jiu, Otelul Galati si CFR Cluj.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)