News Flash:

Fotbalul mondial este in doliu! A murit marele Johann Cruyff

24 Martie 2016
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Johann Cruyff
O veste cumplita dintr-o clinica din Barcelona cade ca un trasnet peste fata fotbalului mondial. Unul dintre cei mai importanti jucatori si antrenori din istorie a pierdut o lupta inegala cu o boala necrutatoare, cancerul pulmonar.
Celebrul Johann Cruyff a murit in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 68 ani. Olandezul vicecampion mondial in 1974 suferea de cancer pumonar
Fost antrenor al Barcelonei, unde i-a avut elevi pe Hagi si Gica Popescu, Johan Cruyff a fost diagnosticat cu cancer pulmonar in urma cu un an si a fost supus imediat, la o clinica privata din Barcelona, la o serie de teste amanuntite pentru a afla exact stadiul in care se afla boala.
"Pe 24 martie 2016, Johan Cruyff a murit linistit, in Barcelona, inconjurat de familia lui, dupa o lupta grea batalie cu cancerul. E un moment extrem de trist pentru noi toti si va rugam sa ne respectati intimitatea familiei in aceasta perioada" a fost anuntul publicat de efamilia fostului mare fotbalist pe o retea de socializare.
Johan Cruyff este o figura emblematica pentru ceea ce inseamna lumea fotbalului. Ca jucator a obtinut trei Cupe ale Campionilor cu Ajax, O Cupa UEFA si o Cupa Intercontinentala. A primit Balonul de Aur de trei ori, in 1971, 1973 si 1974 si a fost Gheata de Aur a Cupei Mondiale din 1974.

barcelona johann cruyff olandezul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005741 (s)