News Flash:

DNA: Bombonica Prodana, fosta Dragnea, cercetata pentru abuz in serviciu

24 Martie 2016
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
bombonica prodana
Bombonica Prodana (fosta Dragnea) a fost pusa joi sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, fiind vizate fapte comise in perioada in care ocupa functia de sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, transmite DNA intr-un comunicat de presa.
Alaturi de Bombonica Prodana mai sunt cercetati Floarea Alesu, la data faptelor director general al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman si Jenica Dumitru, sef Serviciu Resurse Umane, Juridic si Contencios. Procurorii ii acuza pe cei doi de abuz in serviciu si instigare la fals intelectual.
In acelasi dosar au mai fost pusi sub urmarire penala Claudiu Balaban si Remus Boboc, amandoi sefi de servicii, la data comiterii faptelor, in cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.
“ In perioada iulie 2006 – 2013, inculpatele Alesu Floarea si Dumitru Jenica, cu incalcarea atributiilor de serviciu, au dispus in mod ilegal mentinerea in functii si implicit plata drepturilor salariale pentru un numar de patru angajati din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman”, in conditiile in care acestia nu au prestat vreo activitate si nu s-au prezentat la serviciu, precizeaza DNA intr-un comunicat de presa.
Cei patru angajati ar fi incasat sume necuvenite in cuantum total de peste 150.000 lei, prejudiciind astfel bugetul de stat si bugetul local, mai transmit procurorii anticoruptie.
Pentru ca salariile celor patru persoane sa fie justificate, Floarea Alesu si Jenica Dumitru Jenica i-ar fi determinat pe doi dintre subordonatii lor sa falsifice documente.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007770 (s)