News Flash:

Peste 61.500 de locuri disponibile în Timiș, la vaccinarea la liber

18 Mai 2021
692 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Peste 61.500 de locuri libere disponibile în județ pentru imunizări la liber. Majoritatea locurilor sunt pentru Pfizer, iar centrele AstraZeneca sunt și ele într-un proces de transformare: vor deveni centre unde se imunizează cu Pfizer, așa cum au anunțat autoritățile.

Sunt peste 61.500 de locuri disponibile la vaccinare în Timiș, majoritatea fiind cu Pfizer. Centrul Incuboxx din Timișoara oferă aproape 10.000 de locuri disponibile la vaccinarea cu acest ser. În plus, centrele AstraZeneca trec printr-un proces de transformare în centre Pfizer, iar acolo unde încă se mai efectuează rapeluri cu acest ser, funcționează fluxuri Pfizer și AstraZeneca.

Mai sunt active patru centre AstraZeneca în județ, momentan: centrul de la Sala Sporturilor din Lugoj, iar în Timișoara, centrul ISHO, centrul de la Casa Tineretului și centrul de la Spitalul Militar din Timișoara, de pe strada Nera.

Cu Moderna, cele mai multe locuri disponibile din județ sunt la centrul de pe Intrarea Doinei din Timișoara, peste 5.000.

Disponibilitatea locurilor în funcție de centrul de vaccinare și serul folosit pot fi accesate AICI. Oamenii se pot vaccina la liber în orice centru din țară, doar cu buletinul, respectând programările și vârstnicii.

În plus, cu ser Pfizer se imunizează la centrul Drive-Thru de la mallul din Calea Șagului din Timișoara, până în 7 august, zilnic, între orele 8 – 20.

La nivel de județ sunt, în prezent, 140.241 de persoane imunizate inclusiv cu a doua doză de vaccin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009877 (s)