News Flash:

Perchezitii la Primaria Brasov si la locuinta lui Scripcaru

29 Iunie 2015
1227 Vizualizari | 0 Comentarii
George Scripcaru
Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de energie termica.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in perioada 2010-2015, se arata intr-un comunicat de presa al DNA.
Potrivit sursei citate, anchetatorii fac, luni, 20 de perchezitii in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, restul fiind la sediile unor societati comerciale si la domiciliile mai multor persoane.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc percheziti este Primaria Brasov, procurorii ridicand documente din biroul primarului George Scripcaru, intr-un dosar de abuz in serviciu privind incheierea unor contracte de vanzare-cumparare de eergie termica.
Percheiztii mai au loc in birourile sefului Serviciului Investitii si al directorului executiv adjunct la Directia Tehnica, dar si la locuinta lui Scripcaru, din Ghimbav, la punctul de lucru al SC Delcar SRL Brasov - in biroul lui Mihai Ciprian David, la sediul social al SC Bepco SRL, tot din Ghimbav, la sediul social al SC Transformer Energy Supply SRL, din municipiul Brasov, si la sediul social al SC Tetkron SRL, tot dn Brasov, precum si la Hotel Kronwell, la punctul de lucru al SC Iporo Com SRL Brasov si in birou lui Daniel Popescu.
Procurorii anticoruptie fac perchezitii si la sediul social al SC Radioteleviziunea Transilvania SRL, in spatiie folosite de catre Antonie Cristina-Iuliana si primarul Scripcaru. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)