News Flash:

Clipe de groaza in Semenic! Autocar ramas suspendat pe marginea unei rape! Toate persoanele au fost salvate de pompieri

28 Iunie 2015
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar rapa
 Pompierii caraseni au intervenit, vineri dupa-amiaza, pentru salvarea a 39 de persoane, care au trebuie evacuate in conditii de siguranta din autocarul in care se afla, ramas suspendat pe marginea unei rape in cartierul Secu din Resita. 
'Apelul, sosit prin numarul unic 112, vineri dupa-amiaza, a alertat echipajele de interventie ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Semenic al judetului Caras-Severin, care s-au deplasat de urgenta in cartierul Secu, apartinator municipiului Resita, pentru asigurarea si stabilizarea unui autocar in care se aflau 39 de adulti, ramas suspendat pe marginea unei rape, dupa ce a parasit partea carosabila', se arata intr-un comunicat de presa al ISU Semenic. 
Intrucat viata pasagerilor era pusa in pericol, pompierii salvatori au ancorat autovehiculul cu ajutorul accesoriilor aflate in dotarea autospecialelor de interventie si au evacuat persoanele aflate in pericol. 
La fata locului au fost prezenti si pompierii paramedici SMURD, nefiind insa necesara acordarea primului ajutor medical specializat. 
Misiunea salvatorilor s-a finalizat cu succes, pasagerii urmand sa fie preluati de un alt mijloc de transport. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006563 (s)