News Flash:

Perchezitii la Primaria Becicherecu Mic

17 Februarie 2016
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie2
Politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, au descins, marti dimineata, la sediul primariei din Becicherecu Mic. Anchetatorii instrumenteaza un dosar in rem de abuz in seriviciu, referitor la lucrarile la sistemul de canalizare al localitatii timisene.
Anchetatorii ridica silit mai multe documente din sediul primariei din Becicherecu Mic.
Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara instrumenteaza un dosar in rem sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu.
Astfel, politistii vor lua din sediul primariei dosarele care contin informatii despre lucrarile la sistemul de canalizare al comunei, desfasurate in perioada 2007-2013. Dupa ce vor analiza documentele, anchetatorii vor stabili si cine se face vinovat de abuz in serviciu, scrie tion.ro.
„La Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara se efectueaza cercetari intr-o cauza penala in care s-a dispus inceperea urmaririi penale in rem cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, comisa in perioada 2007-2013, cu ocazia derularii unor obiective investitionale:„Extindere si modernizare retea de alimentare cu apa”, „Extindere front de captare cu doua foraje de adancime, rezervor de stocare, statie de pompare si ridicator de presiune”, in comuna Becicherecu-Mic. La data de 16.02.2016 lucratorii din cadrul I.P.J. Timis- S.I.C.E., in baza ordonantei emise de procuror, au procedat la ridicarea silita de obiecte si inscrisuri de la Primaria Comunei Becicherecu-Mic”, au transmis reprezentantii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara.

becicherecu mic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005738 (s)