News Flash:

Pedeapsa record pentru autorul unui accident mortal. 19 ani de inchisoare dupa ce a ucis doua persoane

15 Martie 2018
2219 Vizualizari | 0 Comentarii
Claudiu Pasnicu

Sentinta incredibila in cazul tanarului care a ucis doi oameni in Podu Ros. Claudiu Pasnicu, tanarul care a distrus doua vieti intr-un accident rutier teribil petrecut in zona Podu Ros, si-a primit  initial pedeapsa. Instanta a hotarat, in prima instanta  ca acesta va primi o condamnare de 8 ani si 3 lunide inchisoare cu executare. La al doilea termen, Cladiu Pasnicu a primit o o pedeapsa record in istoria Iasului.   In urma cu doar cateva momente, Claudiu a primit o pedeapsa de 19 ani si 8 luni pentru omor! Decizia este DEFINITIVA. 

 

 

"La data de 04.02.2016 ora 13:09, inculpatul Pasnicu Claudiu Marian aflat la volanul autoturismului cu numarul de înmatriculare IS-15-YCE,  a încalcat mai multe reguli de circulatie, a circulat pe contrasens, a ignorat culoarea rosie a semaforului si a patruns cu viteza foarte mare în intersectia soseaua Nicolina - Aleea Rozelor, unde a intrat în coliziune din lateral cu autoturismul marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare IS-01-HTX, care a fost proiectat în autoturismele aflate pe sensul celalalt de mers", se arata in rechizitoriu. 

"In urma impactului a rezultat decesul victimelor Buzea Mihaela Liliana(conducatorul auto) si Buzea Eugen (ocupantul locului dreapta fata) si ranirea si punerea în pericol a vietii persoanei vatamate Marinescu Constantin, aflat în autoturismul Ford Focus cu numarul de înmatriculare IS-10-DVU, situat la acel moment pe banda 2 de circulatie, si a persoanei vatamate Popa Teodor Alexandru aflat în autoturismul Citroen C4 cu numarul de înmatriculare B-57-YBK, situat la acel moment pe banda 1 de circulatie, actionând cu forma de vinovatie a intentiei indirecte", a completat procurorul. 

Anchetatorii au pus cap la cap momentele premergatoare ale comiterii accidentului, ajungand la concluzia ca soferul care a provocat accidentul a stiu exact ce face inainte de impact si ca a avut reprezentarea ca daca va circula atat de haotic va putea ucide orice persoana care i-ar fi iesit in cale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006335 (s)