News Flash:

Pe cine a iubit Laurentiu Reghecampf inainte de a se combina cu Corina? Anamaria Prodan a stiut tot timpul si de aceasta amanta

17 Ianuarie 2022
686 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu si Ana

Anamaria Prodan a fost invitata la podcastul lui Codin Maticiuc, iar materialul de peste o ora este locul 1 in Trendingul de pe Youtube. Impresara nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume si a dat din casa detalii pe care nimeni nu le stia despre situatia ei familiala. 

Anamaria Prodan a decis sa nu se mai ascunda de fanii ei, asa ca asa ca a vorbit mai sincer ca niciodata in podcastul lui Codin Maticiuc. Impresara a recunoscut ca a avut probleme in familie de multe timp, doar ca presa a aflat mult mai tarziu de ele. Anamaria a incercat sa tina totul la distanta si sa nu faca un scandal de dragul celor mici, pentru a nu pata imaginea lui Reghecampf in ochii lor. Se pare ca cei mici stiau demult de aventurile tatalui lor, ba chiar Bebeto i-a atras atentia Anei cu privire la Corina, actuala iubita a lui Reghecampf.

Toata lumea o stie pe Corina, dar se pare ca multi au uitat de amanta antrenorului, cea dinaintea Corina. Este vorba despre Florentina Raiciu, una dintre cele mai cunoscut asistente TV. Se pare ca Florentina si Reghecampf au avut o aventura de lunga durata, mai exact de doi ani, aventura pe care si-au asumat-o cu greu.

„Eu intotdeauna am stiut. Prima data cand incepusera discutiile cu Raiciu am zis ca daca cineva deschide gura are de-a face cu mine. Stiam de aceasta domnisoara de doi ani. Stiam de toate. Il teroriza asta. El mai avusese scapari”, a spus Anamaria Prodan in timpul unui podcast.

La scurt timp dupa aceste acuzatii ale Anamariei, Florentina Raiciu a postat pe retelele de socializare un mesaj despre care s-ar putea crede ca ar avea legatura cu acest subiect.

„O femeie nesatisfacuta nu poate trai fara lux, o femeie care iubeste ar dormi si pe scandura”, a scris aceasta.


 


 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)