News Flash:

Pastila care costa pana in 9 lei, buna pentru ficat si tot corpul. Prea ieftina pentru cat de buna este

20 Aprilie 2018
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
pastila

Pastila aceasta ieftina se gaseste peste tot, este un produs natural cu o capacitate uimitoare de a elimina substantele daunatoare din intestin si organism. Este vorba despre Carbunele medicinal, care este alegerea perfecta pentru detoxifierea de primavara, intrucat in aceasta perioada digestia si circulatia sangelui incep sa fie mai greoaie.

Curatarea intestinelor cu carbune medicinal
Foarte multe boli se dezvolta in intestine. In urma consumului de hrana nesanatoasa si administrarea medicamentelor puternice, sfincterele isi pierd elasticitatea si raman deschise, ceea ce provoaca formarea de materii reziduale, toxice, iar substantele hranitoare se extrag mai greu.

Curatarea regulata a intestinului subtire, cel putin o data la 6 luni, aduce beneficii mari sanatatii. Racelile frecvente, lipsa de concentrare, oboseala si somnolenta se vor diminua vizibil. La femei, cu 2 zile inainte de inceperea menstruatiei se opreste curatirea si se reia cu 2 zile dupa.
Detoxifierea cu carbune medicinal
Carbunele activ neutralizeaza materiile reziduale, toxice, din intestin

Reguli de folosire a carbunelui
Se iau pastile de carbune medicinal activ de la farmacie. Pastilele se beau pisate. In timp ce se iau pastilele, nu se administreaza alte medicamente. Daca, totusi, sunt necesare alte medicamente, se administreaza cu 3 ore dupa luarea carbunelui.

Administrarea carbunelui
Se ia zilnic, timp de 1 saptamana, inainte de masa, cate 1 lingura de carbune amestecata cu miere sau cu apa. Purificarea va fi mult mai eficienta daca inainte de culcare se bea 1 cana de ceai de papadie. Cura de curatire se face cel putin o data la 6 luni.

Intrarea triumfala a carbunelui in lumea stiintei
In 1913, respectabilul profesor Michel Bertrand a realizat un experiment: chimistul a intrat in amfiteatrul facultatii de chimie din Paris cu doua recipiente in mana, amestecand arsenic (de 15 de ori doza letala!) cu carbune medicinal activ. Fara sa clipeasca, profesorul a ingerat otrava, dupa care a inceput, tacticos, sa tina o prelegere despre proprietatile absorbante ale carbunelui. Savantul nu prezenta nici dureri abdominale, nici voma, nici spasmele specifice otravirii. Dupa 24 de ore de la experiment, Michel Bertrand nu doar ca nu murise, insa era la fel de volubil si de bine dispus. Experimentul s-a terminat cu bine. Pulberea a scos din organismul savantului toata otrava.


pastila racelile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004724 (s)