News Flash:

Pariuri online vs pariuri offline. Unde sunt cele mai bune oferte

5 Ianuarie 2016
2389 Vizualizari | 1 Comentarii
pariu

In ziua de astazi, foarte multi romani decid sa joace la pariuri sport, mai des sau mai rar, in functie de posibilitatile financiare si de cat de puternica este pasiunea lor pentru sport. Acest lucru este cu atat mai evident cu cat numarul de agentii de pariuri a inceput sa creasca in ultima vreme (chiar si in Timisoara au aparut multe noi agentii), iar intrarea in mod legal pe piata a caselor online a adus si mai multa competitie, dar si mai multe locuri unde pasionatii pot sa joace.

Asadar, este destul de clar ca intre cele doua medii se da o competitie pentru suprematie, si castigarea ei inseamna mai multi bani pentru proprietarii agentiilor. Insa, pentru pariori, asta nu poate sa insemne decat mai multe avantaje, pentru ca in acest mod toata lumea va incerca sa atraga jucatorii prin oferte si bonusuri substantiale.

De ce este inca bine sa pariezi in offline

Pentru multi, poate ca pariurile offline par sa fie de domeniul trecutului. Chiar si PariuriX.com, una dintre cele mai importante platforme pentru pariori, ne prezinta mai multe avantaje ale pariurilor online in comparatie cu cele de la agentiile de cartier. Cu toate acestea, varianta clasica ramane preferata de foarte multi romani din cateva considerente destul de simple.

In primul rand, sunt stiute problemele pe care le-au avut in ultima vreme casele online. Unele dintre acestea au avut probleme cu licenta, in timp ce agentiile offline au parut sa fie ferite de astfel de incidente. Asadar, deocamdata ele par mai sigure, dar probabil ca in scurt timp situatia va sta cam la fel in ambele cazuri. Apoi, comunitatea din jurul caselor de pariuri este una importanta, astfel incat o iesire pentru a depune un bilet se poate transforma in una alaturi de prieteni si stim cu totii ca multe agentii au si mese si chiar un bar micut pentru a se putea urmari un eveniment sportiv cu o bere in fata.

Exista chiar si bonusuri (la un anumit numar de bilete jucate), iar comisionul de 5 % nu este unul chiar atat de mare, asa ca, pentru jucatorii ocazionali, agentiile offline nu reprezinta o solutie chiar atat de rea. Insa, in aceste privinte, mult mai bune si mai potrivite pentru cei care isi doresc sa castige mai mult sunt cele online.

Avantajele mai mari sunt totusi la pariurile online

Acestea nu se afla in Romania de prea mult timp, cel putin intr-o forma complet legala. Acum cativa ani se putea paria doar la agentii din strainatate, insa, in anul 2015, situatia s-a schimbat si au aparut si primele agentii legale in Romania (bineinteles, tot ca reprezentante ale unor firme straine), cu licenta si cu site-uri traduse pentru ca toata lumea sa se descurce cu mare usurinta.

Daca in 2013 doar 33 % din romani jucau in online, acum cu siguranta ca procentul a crescut, si nu intamplator, pentru ca avantajele sunt de partea mediului online. Cat despre cadrul in care functioneaza acestea, daca ne uitam asupra unui top case de pariuri online, vedem ca toate sunt legale si cu licenta, in timp ce agentia cu probleme, adica Bet 365, deja nu mai poate sa fie accesata.

Printre agentiile bune la care se poate paria online putem se amintim Unibet, Netbet, Betfair sau Sportingbet, insa, de departe, cea mai buna solutie pentru pariori este prima, adica Unibet, care ofera cote foarte bune (chiar mai bune decat in offline, sporturi diverse si bunusuri substantiale pentru cei care isi deschid cont pentru prima oara).

Asadar, se vede de unde provine aceasta incredere a oamenilor in agentiile online si daca ea merita sa reprezinte un punct de pornire pentru cei care isi doresc sa joace de acasa, din fata calculatorului sau chiar a telefonului si tabletei.

Oferta foarte variata de sporturi si de ligi este principala sursa de atractie pentru pariori. Nu toata lumea este fana a fotbalului si de multe ori se gasesc cote mult mai bune in alte competitii. Asadar, cu cat ai mai multe sporturi la dispozitie, cu atat ai mai multe sanse sa gasesti ceva pe placul tau. Iar agentiile online stiu asta foarte bine si propun o gama extrem de variata de competitii, si nu doar din cele importante, la care s-ar gandi toata lumea. Pe de alta parte insa, daca nu te pricepi foarte bine la un sport, nici nu trebuie sa pariezi pe el doar sperand in puterea norocului, pentru ca in acest mod nu vei reusi decat sa pierzi bani.

Exista insa un avantaj si mai important, unul care atrage probabil cei mai multi jucatori, si acesta consta in meciurile live, dar si in posibilitatea de a paria in timp real pe anumite meciuri. Pentru jucatorii din Romania, pariatul in timpul evenimentelor, dupa ce observa cu atentie modul in care evolueaza cele doua echipe sau cei doi sportivi, s-a dovedit a fi una dintre cele mai performante strategii de pariuri pe meciuri live, tocmai pentru ca poate sa aduca niste castiguri mai mari pentru cei care stiu sa interpreteze si sa anticipeze destul de bine ceea ce se intampla pe teren. Din acest punct de vedere, cea mai buna solutie este Unibet, agentia avand cea mai variata oferta de meciuri live, dar si de pariuri live, acoperind tenis, fotbal, basket, handbal si multe altele.

In plus, tot la Unibet ai si aplicatii pentru mobil pe care le poti folosi pentru a vedea meciuri online. Acestia ofera spre descarcare patru aplicatii, dintre care una este pentru a plasa pariuri de pe dispozitivele smart, doua pentru statistici din fotbal si tenis, iar una care tine loc de consola live pentru a vedea evenimentele. Si celelalte agentii ofera posibilitati live, dar Unibet le intregeste prin multitudinea de meciuri acoperite.

Cum sa iti faci cont pe un site de pariuri

Daca cineva a fost convins sa incerce sa joace si in online, dar nu stie exact ce ii trebuie, iata cateva directive simple si lucruri pe care ar trebui sa le stie. Cel mai important este ca trebuie sa aiba peste 18 ani, in conditiile in care la deschiderea contului ai nevoie de datele de pe buletin. In plus, este necesara si o suma minima de depunere, aceasta variind intre 40 si 80 de lei in functie de agentie (insa, o parte din aceasta se poate intoarce ca bonus, intr-un pariu fara risc), iar banii se depun fie prin card, transfer bancar si Skrill (un “portofel online”, care te ajuta sa iti inventariezi banii). Fiecare agentie decide cum lucreaza, dar majoritatea ofera mai multe optiuni.

Retragerea banilor se face intr-un mod asemanator, tot la o anumita suma (de cele mai multe ori, apropiata de cea de depunere) si prin aceleasi sisteme. Aici intervine insa si casa de pariuri, care isi ia un comision de 1 % din fiecare retragere. Chiar si asa insa, comisionul este mai mic decat in cazul agentiilor stradale (si se ia doar la retragere, ceea ce este, din nou, mai avantajos), acesta fiind un alt beneficiu in a lucra cu o agentie online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006295 (s)