News Flash:

Fotbalul romanesc este in doliu

5 Ianuarie 2016
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Gheorghe Jelea, fostul presedinte al Gloriei Focsani, in perioada anilor '80, presedintele Consiliului de Administratie al Unirii Focsani si fost director la ITSAIA Focsani, a incetat din viata luni, la varsta de 73 de ani.

Gheorghe Jelea a fost tatal regretatului fotbalist Florin Jelea, care a murit pe 8 mai 1991, la varsta de 19 ani, in urma unui accident rutier produs in apropiere de municipiul Buzau. Florin Jelea era considerat un mare talent in fotbal, jucator la Dinamo Bucuresti, unde fusese adus in 1988 de Mircea Lucescu.

In fiecare an, Gheorghe Jelea organiza un memorial de fotbal, la care erau invitate echipe formate din prieteni si cunoscuti de-ai lui Florin. Mai mult, Gheorghe Jelea a fost cel care a construit pe cheltuiala sa stadionulo din comuna Vulturu.

Gheorghe Jelea, fostul director al Intreprinderii de Transport Specializat pentru Agricultura si Industrie Alimentara (ITSAIA) inainte de anul 1990, a murit la Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon din Focsani, in urma unei afectiuni cardiace. Gheorghe Jelea avea 73 de ani si a fost unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri in anii ’90 si un sprijinitor al fotbalului.

gheorghe jelea florin jelea accident rutier fotbal mircea lucescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006866 (s)