News Flash:

Orban spune ca ar putea boicota dezbaterile, daca liderii PSD nu-si cer scuze pentru ultima campanie

3 Aprilie 2016
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
orban
Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a cerut duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, si contracandidatul sau, Gabriela Firea, sa-si ceara public scuze pentru camapania de la prezidentiale, in caz contrar luand in calcul boicotarea dezbaterilor.
"Cer presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si candidatului PSD (Gabriel Vranceanu Firea – n.r.) sa ceara public scuze romanilor. Ii avertizez ca eu nu am de gand sa tolerez obisnuita lor campanie murdara. Cu mine nu le merge, voi raspunde la orice minciuna, la orice calomnie, la orice tentativa de defaimare", a declarat Orban.
Ludovic Orban a mai spus ca ia in calcul "masura extrema" de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, daca PSD nu va cere scuze public.
"Iau in calcul inclusiv masura extrema de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, in cazul in care nu-si vor cere scuze. (...) Astept o pozitie oficiala din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost seful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtator de cuvant in campaia prezidentiala. Nu este vorba de niste personaje minore din PSD", a declarat el.
Ludovic Orban a spus ca in campania electorala prezidentiala cei din PSD "au aruncat gaini vii si moarte in curtea PNL", l-au calomniat pe Klaus Iohannis ca a facut trafic de copii, ca nu e potrivit pentru functia de presedinte pentru ca nu are copii (afirmatie facuta de Gabriela Vranceanu Firea -n.r.), si ca va taia pensiile.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006696 (s)