News Flash:

Augustin Lazar, propunerea Ministerului Justitiei pentru Parchetul General

1 Aprilie 2016
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Ministrul Justitiei a transmis, vineri, Consiliului Superior al Magistraturii propunerea pentru numirea in functia de procuror general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba.
Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, a fost propus de ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru functia de procuror general al Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nominalizarea fiind trimisa vineri Consiliului Superior al Magistraturii.
“ In cadrul dialogului cu ministrul Justitiei, domnul procuror Augustin Lazar a demonstrat ca are viziunea manageriala, determinarea si autoritatea necesara pentru reformarea si consolidarea Ministerului Public”, se arata in comunicatul ministerului Justitiei.
Augustin Lazar are o vechime in functia de procuror de 34 de ani, dintre care 18 ani in functii de conducere. Ca procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, a coordonat si instrumentat cauze complexe, cum ar fi urmarirea si repatrierea tezaurelor sustrase din situl Sarmizegetusa Regia, in care a fost necesara cooperarea judiciara internationala, transmite ministerul.
Patru procurori s-au inscris pentru functia de procuror general al Romaniei, acestia fiind: Augustin Lazar, Oana Haineala, Codrut Olaru si Gheorghe Ivan.

ministrul justitiei augustin lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006279 (s)