News Flash:

Orban, petrecere în interior, fără mască de protecție. Cum a reacționat Florin Cîțu

26 Mai 2021
769 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul Partidului Național Liberal a împlinit marți, 26 mai 2021, 58 de ani și a dat o mică petrecere în Salonul Spaniol din Casa Poporului, unde mai mulți colegi parlamentari s-au adunat ca să-l felicite pe Orban. La fața locului au fost și câțiva jurnaliști care au surprins imagini în care arătau că politicienii nu purtau mască de protecție. Amintim că masca de protecție este obligatorie în spațiile închise.

Petrecere fără mască, în pandemie

Imediat după ce imaginile au apărut în presă, premierul Florin Cîțu a fost chestionat de jurnaliști care l-au întrebat ce părere are despre această situație, iar răspunsul lui a fost că nu știe despre ce este vorba.

Nu am această informație, a spus Florin Cîțu, ieri, după ședința coaliției.

Premierul a spus că de la 1 iunie, când se vor mai ridica niște restricții, se vor putea organiza evenimente în spațiu închis. Momentan acestea se pot face doar cu purtarea măștii de protecție. Cîțu a ținut să sublinieze că nu știe despre ce imagini vorbesc jurnaliștii, cu referire la Orban și petrecerea ad-hoc din interiorul Casei Poporului.

O situație similară a fost anul trecut, în aceeași zi, când Orban și câțiva miniștri au fost pozați în timp ce se aflau în biroul lui Orban, pe atunci premier. Sărbătoreau ziua lui de naștere. Niciunul dintre cei prezenți nu avea mască de protecție.

Întrebat, la acea vreme, de ce nu au purtat mască de protecție, răspunsul lui Ludovic Orban a fost următorul:

Nu aveam mască pentru că mâncasem, se vede după farfuriile de pe mese. Le-am oferit o gustare colegilor mei apropiaţi, de cabinet. Veniseră să îmi ureze La mulţi ani!. Uitaţi-vă că în poză apar măşti şi farfurii, spunea Orban pentru Libertatea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005170 (s)