News Flash:

Operatiune de amploare la Pentagon - SUA face inventarul armamentului in eventualitatea escaladarii razboiului

7 Decembrie 2022
326 Vizualizari | 0 Comentarii
inventarul armamentului


Armata SUA analizeaza cantitatile de munitii folosite in razboiul lansat de Rusia contra Ucrainei pentru a se asigura ca Pentagonul calculeaza cu acuratete de ce arme ar avea nevoie in cazul unor eventuale conflicte sau operatiuni militare, a afirmat marti seful Statului major interarme, generalul Mark Milley, informeaza Reuters.

''Vom face un studiu, o analiza chiar acum, pentru a ne asigura ca planurile noastre militare, planurile noastre de rezerva, pe care le-am multiplicat in diferite teatre de operatiuni din lume, contin calculele si estimarile corecte'', a declarat generalul Milley. ''Vom discuta cu industria pentru a lua toate masurile corective, pentru a fi siguri ca avem nivelurile adecvate ale stocurilor in caz ca s-ar putea intampla ceva'', a adaugat inaltul oficial militar american.

Demnitari occidentali au afirmat ca, in timpul invaziei sale in Ucraina, Rusia a inlocuit focoasele rachetelor sale de mare precizie intrucat a epuizat stocul de rachete conventionale. Ucraina, care este inarmata de tari occidentale, foloseste pe scara larga artilerie si alte tipuri de munitii. Fortele armate ale SUA au planuri de rezerva pentru potentiale conflicte in lume. Aceste planuri includ cate trupe, piese de echipament si munitii ar putea fi necesare.

Statele Unite sustin ca Phenianul furnizeaza in secret Rusiei un numar ''semnificativ'' de proiectile de artilerie pentru a fi folosite in Ucraina. De asemenea, Rusia a achizitionat drone din Iran care au fost utilizate pentru a ataca orasele si infrastructura energetica ucrainene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1417 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006046 (s)