News Flash:

Olguta Vasilescu, noi bajbaieli despre pensiile romanilor

24 Octombrie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Ministrul MunciiLia Olguta Vasilescu, a declarat ca legea pensiilor este un pic amanata, iar acum se fac toate calculele necesare de catre specialistii din ministere.


Olguta Vasilescu a anuntat ca legea pensiilor va fi amanata, dar acest lucru nu inseamna ca in 2018 nu vor exista cresteri de pensii pentru romani.   


"Acum se fac toate calculele necesare in privinta legii pensiilor, dar asta nu inseamna ca anul viitor nu vor fi cresteri de pensii pentru romani. Saptamana viitoare primeste avizul Consiliului Economic Social si ar putea sa intre in sedinta de guvern de saptamana viitoare", a declarat Lia Olguta Vasilescu la Romania TV.


Amanarea este justificata, in opinia ministului Muncii, din cauza ca este nevoie de efectuarea unor calcule mai complexe in acest sens.


„Se va majora punctul de pensie la 1100 de lei exact cum scrie in programul de guvernare. Toata aceste isterie, ca PSD nu pune in practica legea pensiilor nu au nicio legatura cu realitatea. Noi vom face modificarile pe legislatia in vigoare”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la Romania TV. 


Vasilescu a mai anuntat ca au fost deja doua majorari pe pensii in acest an, punctul de pensie ajungand la 1.000 de lei. „Oamenii sa stea linistiti ca de anul viitor pensia minim garantata va fi de 640 de lei, iar punctul de pensie va fi majorat la 1100 de lei, exact asa cum este prevazut in programul de guvernare”, a mai spus ministrul Muncii.


Aceasta  a subliniat ca majorarile vor avea loc incepand de la 1 iulie 2018.

ministrul muncii olguta vasilescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008985 (s)