News Flash:

OFICIAL! Calin Dobra este noul presedinte al Consiliului Judetean Timis. Acesta i-a luat locul premierului Sorin Grindeanu

16 Ianuarie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
calin dobra
Calin Dobra a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Timis, sambata, fiind votat de 24 din cei 36 de consilieri judeteni prezenti la sedinta ordinara, functia fiind vacanta dupa ce Sorin Grindeanu a devenit premier, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Calin Dobra a fost singurul consilier judetean care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al CJ Timis. Acesta a fost votat de 24 din cei 36 de consilieri judeteni prezenti la sedinta ordinara a CJ Timis, care a avut loc sambata.
“Vreau sa le multumesc consilierilor judeteni pentru votul de incredere acordat, sa multumesc echipei social-democrate pentru sprijinul primit la nominalizarea in aceasta functie si.vreau sa le multumesc si celor care nu m-au votat, acest vot impotriva imi va da mai multa putere de munca, sa demonstrez ca merit aceasta functie si impreuna cu dumneavoastra sa reprezentam judetul Timis. Vreau sa ii multumesc prietenului meu, cel care este pe functia de premier al Romaniei si cel care transmite astazi un salut de prietenie si de sprijin pentru judetul Timis”, a declarat Calin Dobra, la finalul sedintei ordinare.
Calin Dobra a fost ales ca deputat in urma alegerilor din 11 decembrie 2016, ocupand prima pozitie pe lista PSD Timis. Dobra si-a dat demisia din Parlamentul Romaniei in data de 4 ianuarie si s-a intors in functia de consilier judetean. Din aceasta pozitie, Dobra a putut candida la presedintia Consiliului Judetean Timis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004291 (s)