News Flash:

CFR: 46 de trenuri sunt anulate

13 Ianuarie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
tren zapada
CFR Călători a anunţat vineri că 46 de trenuri anulate, dar că traficul feroviar reintră treptat în graficele normale, circulaţia desfăşurându-se încă în condiţii de iarnă, potrivit datelor publicate de companie.
Pe magistrala Bucureşti - Constanţa circulă toate trenurile şi sunt remorcate cu locomotive electrice, menţinându-se unele anulări de trenuri Regio pe cateva rute secundare, precizează CFR Călători.
Compania a luat decizia de a anula sub 5% din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România pentru reintrarea garniturilor în graficul de serviciu şi pentru deszăpezire, acolo unde mai este necesar.
Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor sau a călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.
CFR SA avertizează că un număr redus de trenuri înregistrează întârzieri la sosire sau la plecare, acestea fiind determinate de adaptarea circulaţiei la condiţiile meteo nefavorabile, de necesitatea ataşării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de intervenţia pentru verificarea componentelor infrastructurii sau de prelungirea operaţiunilor de verificare şi de pregătire a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă.
(Lista trenurilor anulate în prezent pentru data de 13 ianuarie 2017 poate fi consultată aici.)
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)