News Flash:

Basescu: "Guralivii" Dragnea, Nastase, Voiculescu, condamnati de justitie fara interventia mea

13 Ianuarie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu, a scris pe Facebook ca "guralivi" precum Liviu Dragnea, Dan Voiculescu si Adrian Nastase sustin public ca au fost condamnati si "executati" in biroul sau, afimand ca justitia este cea care i-a condamnat, fara interventia sa.
"Nicolae Popa (fost director FNI), Liviu Dragnea (Presedinte Camera Deputatilor), Adrian Nastase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remes (fost ministru al agriculturii). Toti acesti guralivi sustin public ca au fost condamnati si «executati» pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciuna. Pur si simplu, i-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea", a scris Basescu.
Traian Basescu a afirmat ca "relicve ale dezinformarii" vor sustine public ca si fratele sau, Mircea Basescu, a fost arestat tot prin interventia sa.
"Cu siguranta, maine, poimaine, bine sustinuti de niste relicve ale dezinformarii mustind de ura impotriva mea, precum Abraham (l-am trecut in rezerva cind el voia sa ramana in MI), Bolcas (nu i-am permis sa ajunga judecator la CCR), Zara (uraste voluntar) sau SRS (nu am intervenit in favoarea prietenului lui, Patriciu), Hoandra (uraste voluntar), Nistorescu (uraste voluntar), vor sustine public ca pana si fratele meu a fost arestat in urma unui aranjament stabilit tot in biroul meu de la Cotroceni. Ei toti, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, ii prostesc continuu pe romani", spus Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)