News Flash:

Oana Zavoranu, declaratii pentru cel mai imporant barbat din viata ei. ”Esti iubirea mea!” Cum a reactionat sotul cand a aflat ca nu este vorba despre el?

19 Octombrie 2021
547 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este una dintre cele mai vocale prezente din showbizul de la noi. Vedeta ia la bani marunti influencere si nu iarta nicio greseala. Pe cat de dura poate parea in online, Querida are si ea punctele ei sensibile, iar unele dintre ele au fost deja divulgate pe Instagram.

Oana Zavoranu a decis ca unele detalii trebuie sa ramana in intimitate. De multe ori, aceasta pare o fiinta dura si intangibila, dar, ca orice om, are si ea slabiciunile ei. Una dintre ele este chiar tatal ei, despre care nu a vorbit niciodata prea mult. Oana Zavoranu a fost crescuta de Nicolae Zavoranu, dar are un profund respect pentru cel care a dus-o in prima zi la scoala. Oana a postat recent o poza cu Ion Banicioiu, iar mesajul ei a emotionat pe toata lumea.

„Tata este unul singur. Ma refer la cel natural, Ioan Banicioiu. Pe Nicolae Zavoranu il consider tata de-al doilea si il iubesc enorm, dar dragostea mea imensa este pentru TATA”, a spus la un moment dat Oana despre tatal ei. Acum, vedeta a publicat in mediul online mai multe imagini de acum zeci de ani cu Ioan Banicioiu. „Tati meu frumos. Prima zi de scoala, normal ca alaturi de tine. Esti iubirea mea. Exist datorita tie si sunt cine sunt pentru ca tu esti tatal meu si seman cu tine”, este mesajul transmis de Oana Zavoranu.

Oana a spus demult adio televiziunii. A mai cochetat cu diferite proiecte si seriale, dar nu s-a regasit complet in ele. Acum, aceasta s-a reorientat pe Youtube, acolo unde treaba merge foarte bine. Oana Zavoranu are propria emisiune in care taxeaza vedetele, iar fanii de abia astepta sa se intoarca cu sezonul nou. Oana nu exclude nici revenirea in tv, dar postul care o va vrea trebuie sa stie ca aceasta are cateva pretentiii.

”Daca as fi ofertata de un post care sa-mi dea un rol de prezentator, de jurat, intr-o emisiune care sa ma reprezinte, sa-mi pot face treaba cu inteligenta si onoare, as accepta cu mare drag. Imi doresc sa fac un film. Este unul dintre planurile mele.”, a spus ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008911 (s)