News Flash:

Oana Roman are probleme de sanatate. Ce le-a transmis vedeta fanilor ei? „Ma simt foarte rau, stau la pat”

1 Decembrie 2021
907 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Sotia lui Marius Elisei a inceput luna decembrie cu stangul si deja se confrunta cu primele probleme de santate si i-a anuntat pe urmaritori ca astazi nu va fi prea activa deoarece va sta mai mult in pat.

De cateva zile incoace, Oana Roman se simte din ce in ce mai rau. Vedeta are nasul infundat si tuseste si, desi a luat toate pastile recomandate pentru astfel de simptome, starea de sanatate nu pare ca vrea sa fie una mai buna. Fiica lui Petre Roman este putin speriata, mai ales ca acum circula virusuri noi si gripa, iar asta o pune pe ganduri. 

Pentru siguranta ei, dar si a celor din jur, Oana s-a testat pentru Covid, dar rezultatul a fost unul negativ. Cel mai probabil, o viroza ii da batai de cap Oanei si o forteaza sa stea la par, chiar daca pentru azi avea planuri mari. Vedeta era invitata la ziua Bellei Santiago, castigatoarea X Factor, dar cum nu se simte deloc bine, va trebui sa zica pas evenimentului.

Oana nu este singura vedeta care trece prin astfel de stari ciudate. In aceeasi situatie este si Liviu Varciu. Prezentatorul de la „Pretul cel bun” este la spital de cateva zile si, la fel ca si in cazul Oanei, starea de sanatate nu inregistreaza niciun progres.

”Nu e COVID, insa ma simt foarte rau, stau la pat, sper sa-mi revin repede, n-am mai fost racita de cativa ani buni. Astazi trebuia sa ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult sa ajungem, astazi trebuia sa o aniversam pe Bella Santiago, care e vecina si prietena noastra si tinem mult la ea, dar starea mea de sanatate nu-mi permite acest lucru”, a spus Oana Roman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)