News Flash:

O romanca contabila face mobila dintr-un material cu totul si cu totul neobisnuit. Desi pare ciudat, astfel de obiecte le vinde cu sute sau chiar cu mii de lei! Mobila arata spectaculos

26 Martie 2018
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
mobila

O femeie din Satu Mare, de profesie contabila, face mobila din dantela crosetata, si vinde astfel de obiecte cu sute sau chiar cu mii de lei. Obiecte similare se vand in strainatate cu preturi foarte mari, ca si cum ar fi mobila de lux, relateaza digi24.ro.

„Dupa ce este foarte bine fixata, foarte bine intinsa, se impregneaza cu pensula, cu rasina epoxidica, si se lasa timp de sapte zile pana cand se intareste”, a povestit Silvia Junjan pentru postul de televiziune.

Sursa foto: Pagina de Facebook Silvia Junjan

Ea croseteaza modelele, le muleaza pe un sablon, foloseste o rasina speciala ca sa dea forma si obtine tot felul de obiecte de mobilier. Intr-un an, mobila creata i-a umplut o camera intreaga.

„Intamplator am dat peste modelul realizat de marele designer olandez Marcel Wandres si mi-a placut foarte tare si am zis: ”, a mai spus Silvia Junjan pentru digi24.ro.

Desi este de profesie contabila, Silvia a descoperit ca este foarte talentata la crosetat. Femeia a pus mana pentru prima data pe andrele acum 40 de ani: „Nu exista internet, nu exista televiziune pe timpul ala si atunci femeile seara torceau, iar fetele, noi, crosetam”.

Acum, Silvia Junjan vrea sa isi transforme pasiunea in afacere si sa vanda produsele pe care le face. Cea mai ieftina piesa, o veioza, costa 340 de lei, iar un set compus din doua fotolii, masa si consola cu oglinda, aproape 21.000 de lei.

Potrivit creatoarei, preturile sunt mult mai mici decat in alte tari: in strainatate, un fotoliu precum cele facute de ea costa 40.000 de dolari.

Sursa foto: Pagina de Facebook Silvia Junjan

Galerie Foto

mob
contabila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004901 (s)