News Flash:

Gesturi feminine care ii innebunesc pe barbati. Numarul 6 e foarte important

25 Martie 2018
1054 Vizualizari | 0 Comentarii
gest

In zilele noastre, limbajul corporal trasmite foarte multe detalii despre personalitatea si puterea ta de seductie. Apeland la tehnicile si gesturile potrivite, iti poti asterne orice barbat la picioare si il poti determina sa te transforme in personajul principal din fanteziile sale sexuale.
Imbunatateste-ti tacticile de seductie cu ajutorul catorva gesturi senzuale carora barbatii nu le pot rezista:

1. Priveste-i buzele
Poti deveni un as intr-ale seductiei tinand cont de sfaturile expertilor in matrimoniale. Ce iti propun ei? Sa privesti intense buzele unui barbat, timp de 2-3 secunde, in special daca vrei sa ii transmiti mesaje clare despre intentiile tale. Acesta este unul dintre cele mai senzuale gesturi pe care le poti face pentru a atrage atentia unui barbat si sugereaza faptul ca iti doresti cu adevarat sa il saruti.

2. Zambeste-i din toata inima
Barbatilor le place foarte mult atunci cand femeile ii rasplatesc cu un zambet sincer. Relaxeaza-te si lasa-ti liniile fine de expresie sa arate barbatului pe care il doresti ca te simti excelent in compania lui oferindu-i un zambet din toata inima. Si retine: barbatii pot identifica rapid daca le oferi un zambet fals in incercarea de a-i seduce!

3. Ai grija la vestimentatie
Studii recente demonstreaza importanta pe care hainele si aspectul fizic o au la o intalnire amoroasa. In plus, barbatii adora sa se intalneasca cu femei care adopta tinute feminine. In opinia lor, la o intalnire trebuie sa renunti la hainele sport sau la rochiile maxi, care iti acopera intreg corpul. In schimb, trebuie sa acorzi mai multa atentie puterii tale de seductie si sa alegi tinute sexy, cu care sa ii inciti.

4. Mangaie-ti clavicula
Acest simplu gest este un truc subtil de a-l seduce pe barbatul din fata ta, fara mari eforturi. Atinge-ti clavicula in mod senzual cel putin o data in timpul intalnirii voastre. In acest fel, ii vei transmite un mesaj clar despre intentiile tale. Astfel de miscari subtile atrag imediat atentia unui barbat.

5. Nu-ti incrucisa niciodata bratele
Acesta este cel mai nepotrivit gest pe care il poti face la o intalnire. Bratele incrucisate semnifica dezinteres, astfel ca este indicat sa iti controlezi limbajul trupului si sa sacrifici pentru cateva momente confortul propriu, in favoarea unor simple trucuri de seductie. Tine minte acest sfat de fiecare data cand vrei sa faci impresie buna unui barbat pe care tocmai l-ai cunoscut.

6. Lasa-te pe spate
Daca vrei sa emani incredere, asigura-te ca pozitia corpului este usor aplecata inspre spate. Barbatii observa rapid cand femeile sunt emotionate si neincrezatoare in fortele proprii. Astfel, incearca sa te relaxezi si sa ai o conversatie amuzanta cu partenerul tau.

7. Tine-ti buzele usor intredeschise
Buzele usor intredeschise reprezinta unul dintre cele mai eficiente trucuri de seductie. Barbatii iubesc sa priveasca buzele senzuale ale femeilor si o parte din dantura impecabila. Pentru a accentua efectul, poti folosi un balsam de buze stralucitor sau un ruj delicat, care sa confere buzelor tale o textura matasoasa.

sursa: sanatatea

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004788 (s)