News Flash:

O noua impacare in showbiz? Ce spune Alex Velea despre Mario Fresh si Lino Golden la un an de la scandal. „Am spus lucruri pe care le-am regretat”

7 Decembrie 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Velea Mario si Lino

Anul trecut, Velea trecea prin unul dintre cele mai mari scandaluri din viata artistica. Viitorul sot al Antonei le-a spus adio lui Mario Fresh si Lino Golden, iar multi s-au grabit sa concluzioneze ca a fost vina Alexiei Eram. Aceasta a fost mult timp prietena cu Antonia, iar cel care a aruncat bomba tensiunilor dintre ele a fost Abi Talent. Acesta a spus in online ca Antonia nu mai vrea sa o vada pe Alexia si, cand nimeni nu-l credea pe Abi, inevitabilul s-a produs.

Alex Velea este obisnuit cu cu dezamagirile venite din partea apropiatilor. Nu de putine ori, artistul a fost lasat balta fix cand se astepta cel mai putin chiar de catre persoanele pe care le-a ajutat cel mai mult. Mario Fresh si Lino Golden au fost doar cativa dintre protejatii lui Velea si nu se astepta sa il loveasca fix unde il doare cel mai tare. Cei doi au decis sa plece de la studioul lui Velea si sa stearga cu buretele tot ce au trait si toate hiturile pe care le-au lansat la Golden Boy Society. Alex Velea a primit de multe ori intrebarea daca este posibila o impacare intre cei trei, asa ca acum a oferit si raspunsul mult asteptat.

„Am spus lucruri pe care le-am regretat, cu totii am facut asta, dar am stiut sa imi cer scuze daca am exagerat sau daca am jignit pe cineva prin prisma nervilor. Eu i-am iertat de mult timp, dar nu mai exista cale de impacare. Nu ma intereseaza daca le este bine sau rau si nu cred ca le voi intinde vreo mana de ajutor la nevoie. Nu stiu daca i-as mai ajuta pe ei, dar i-as ajuta pe altii.

Dezamagirea mai mare este atunci cand spun lucruri mincinoase.A fost pe fata toata treaba, nu aveau cum sa nu recunoasca cand stie toata lumea ce s-a intamplat. Si eu sunt pasnic, dar sunt mai degraba ca un foc de paie, pentru ca ma aprind extrem de repede, dar imi trece la fel de repede. Mai bine ca s-a intamplat asa. Nu regret ca i-am ajutat. Eu am incercat sa ma abtin, sa nu zic prea multe, sa nu jignesc, pentru ca lumea stie doar anumite aspecte. Puteam sa plusez si sa zic ajutorul din spatele ajutorului.”, a spus Velea la Antena Stars. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)