News Flash:

O mai stiti pe GABRIELA? Cum arata dupa 5 ani de la operatie femeia supranumita si „Moartea in vacanta“ - FOTO

1 Iulie 2016
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela ionescu
Gabriela Ionescu a avut parte de doi soti violenti care au reusit sa odesfigureze, insa a reusit sa devina o femeie stapana pe sine, care si-a luat viata de la capat.

Cu siguranta ca v-o amintiti pe Gabriela Ionescu, originara din Carei, cea care in urma cu sase ani ajungea pe mana specialistilor de la „Frumusete pe muchie de cutit“, in cadrul emisiunii difuzate pe atunci de ProTV. Femeia arata de-a dreptul desfigurata, fiind o dovada vie a violentei domestice, fiindca cei doi soti ai sai reusirera sa ii scoata absolut toti dintii din fata. Mai mult, cel de-al doilea consort al sau ajunsese sa o porecleasca „moartea in vacanta“, din pricina aspectului fizic pe care il avea Gabriela pe atunci.

 Doar ca viata Gabrielei pare sa se fi schimbat radical, asta deoarece in urma c-un an, atunci cand a fost invitata in studioul unei emisiuni Tv, ea nu mai semana deloc cu varianta femeii care isi facuse aparitia tot la ProTV, in urma cu cinci ani. Frumoasa, cu dintii reparati, in urma interventiei chirurgicale de la „Pe muchie de cutit“, Gabriela a luat viata de la capat si a reusit sa isi faca suficient de mult curaj, cat sa isi paraseasca cel de-al doilea sot.

 „Ma simt excelent, sunt fericita, implinita si cu o alta viata. Ma simt foarte ok cu viata pe care o duc acum, am prieteni noi si oameni buni langa mine. Inainte traiam cu principiul ca poti iubi un om pentru sufletul lui, nu pentru frumusete, de asta m-am maritat a doua oara cand aratam cum aratam“, povestea Gabriela Ionescu, in urma c-un an, de pe canapeaua emisiunii.

Galerie Foto

gabriela_ionescu2
gabriela ionescu desfigureze siguranta specialistilor protv gabriela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)