News Flash:

Nu ti se mai incarca laptopul? Iata ce-i de facut!

29 Septembrie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
service laptop poza

Cu o seara inainte ai inchis laptopul fericit ca ai terminat o zi incarcata de lucru. Azi insa, surpriza! In incercarea de a-ti conecta bateria la laptop ai remarcat cu stupoare ca acesta nu-si mai doreste deloc sa coopereze cu necesitatile tale. Iar atunci cand lucrezi de acasa cu propriile instrumente, dar si atunci cand depinzi intru totul de un device inteligent ca sa-ti duci meseria la indeplinire, este cu adevarat horror sa observi ca, cel mai bun prieten de actiune, te lasa fix atunci cand iti este lumea mai draga.

Dar pentru orice problema exista o cale de rezolvare. Asa ca, hai sa vedem care poate fi problema cu laptopul tau care nu se mai incarca si cum ii poti veni de hac.

Defectiuni ale bateriei laptopului

Cand un laptop este uzat o perioada indelungata de timp, defectiunile la nivelul bateriei sunt cat se poate de normale si frecvent intalnite. Aceasta tinde uneori sa se descarce mai repede sau sa se incarce mai greu, iar in cele din urma, inevitabil, laptopul tau va refuza sa se mai incarce la un moment dat.

Atunci cand bateria s-a defectat, poti opta pentru o baterie noua. Daca ai un model relativ recent, aparut in ultimii ani pe piata, vei remarca si faptul ca bateria nu mai poate fi indepartata ca in cazul celor vechi. In acest caz ai nevoie de cunostinte sau de un service laptop autorizat care iti poate decupla bateria si sa o inlocuiasca cu una noua. Unul dintre aceste centre specializate e OnLaptop, care ofera o experienta premium reparatii laptop pentru fiecare client in parte. Solicitarile sunt preluate in timp util si, marea majoritate ajung sa fie rezolvate in aceeasi zi. De asemenea, alegand sa achizitionezi o noua baterie laptop de la ei ai si montaj rapid la instalare, dar si 60 zile de retur timp in care, daca intampini o problema, poti sa o solutionezi in mod eficient fara complicatii si alte implicatii.

Defectiuni ale acumulatorului

O alta situatie frecvent intalnita aduce in discutie acumulatorul care, e la fel de expus ca si bateria propriu-zisa. Daca ti s-a intamplat sa tragi brusc de cablu, sa apese o greutate asupra acestuia (poate sa-l prinzi intr-un colt de mobila), e foarte uzat sau l-ai conectat la tensiunea potrivita si s-a produs un scurt-circuit, nu e de mirare de ce nu iti mai poti alimenta laptopul. Ca sa verifici daca bateria e de vina, poti folosi un instrument care sa-ti arate daca aceasta este functionala.

Media pentru un acumulator si/sau o baterie de laptop care e uzat zilnic tinde catre 3 ani. Dar dat fiind componentele de o calitate redusa spre mijlocie menite sa incurajeze circulatia de bunuri in piata si realizarea de noi achizitii, aceasta poate fi in practica mult mai mica.

Cea mai simpla si fiabila solutie e sa achizitionezi un nou incarcator de laptop. Atentie insa! Cele care nu sunt originale se pot defecta extrem de repede, ba chiar pot cauza probleme in mod direct asupra functionarii laptopului. Asa ca nu te lasa entuziasmat de faptul ca poti achizitiona un simplu incarcator de laptop la un pret accesibil.

Contact cu lichide si alte substante

Contactul cu lichide si diferite alte substante este printre cele mai prejudicioase situatii din cauza carora un device ajunge sa nu mai functioneze corespunzator sau se strica. Pe masura ce acestea ajung la nivelul componentelor, rezultatul poate fi unul catastrofal. O curatare facuta de un profesionist te-ar putea ajuta sa afli daca aceasta e problema cu care te confrunti si daca laptopul tau mai are o sansa. Chiar daca acum ai intampinat dificultati doar la nivelul bateriei, ulterior solutionarii acesteia se poate intampla sa ai probleme cu tastatura, pad-ul, ecranul etc. Uneori, pur si simplu nu se merita sa investesti in reparatii, iar un expert bun te va sfatui corespunzator.

Trucuri si sfaturi pentru a face laptopul sa functioneze

Pentru a te bucura din nou de laptopul tau este esential sa determini si sa combati cauza. Evita sa-ti desfaci singur laptopul daca nu ai suficiente cunostinte. Fiind un proces meticulos care trebuie sa urmeze o serie de pasi, orice greseala te-ar putea costa scump si insasi deteriorarea definitiva a acestuia.

Dat fiind ca, la prima vedere, e foarte putin probabil sa poti stabili cu exactitate motivul pentru care nu-ti mai functioneaza calculatorul, sugestia noastra e sa testezi mai multe variabile inainte de a apela la service onlaptop. De exemplu, poti incerca sa detasezi bateria (daca e posibil) si sa o introduci la loc dupa cateva secunde. O alta posibilitate e testarea acumulatorului cu altul perfect functional. Iar daca niciuna dintre aceste doua optiuni nu pare a fi ceea ce ai nevoie, solicita ajutorul de la OnLaptop.

Spre final, iti sugeram sa operezi calculatorul tau cu maxim de responsabilitate si sa nu uiti periodic sa-I faci o diagnoza intocmai ca sa previi astfel de probleme sa apara pe neprevazute.


reparatii laptop service onlaptop
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005393 (s)