News Flash:

Nu credeai asa ceva despre NETI SANDU, femeia care se confunda cu prezentarea horoscopului in Romania!

15 Ianuarie 2016
20318 Vizualizari | 0 Comentarii
neti

Despre Neti Sandu nu stim foarte multe lucruri, deoarece frumoasa prezentatoare de la Pro Tv si-a tinut viata privata doar pentru ea. De peste 20 de ani aceasta lucreaza la acelasi trust de media, prezentand horoscopul, insa nu a fost niciodata surprinsa la bratul unui barbat deoarece este singura.

„De cate ori functioneaza dimensiunea de popularitate in cariera, dispare planulsentimental, care intra in vibratie. Una o exclude pe cealalta. In viata mea personala aveam o relatie de 10 ani si ea s-a intrerupt exact cand am ajuns la Pro Tv. Si din acel moment a inceput o viata cu totul si cu totul noua, dar fara sa mai aiba legatura cu implinirea asta pe plan sentimental.

"Nu as spune ca incercari nu au mai fost, dar pana la urma fiecare face o alegere. E vorba de o optiune, nu s-a pus problema ca nu as putea, dar pur si simplu viata s-a organizat in asa fel si a functionat foarte bine pe dimensiunea asta, incat este foarte greu sa inglobezi o relatie sau o casnicie si sa poti sa tii pasul cu amandoua. Chiar nu se poate”, a fost singura declaratie pe care Neti a facut-o vreodata pe acest subiect.


neti sandu pro tv horoscopul sentimental plan sentimental neti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004372 (s)