News Flash:

Nimeni nu se astepta la asta! Cine este influencera care se alatura show-ului Bravo, ai stil!

28 Iulie 2021
520 Vizualizari | 0 Comentarii
bas 1

Anul acesta, show-ul de fashion „Bravo, ai stil!” revine cu un sezon nou. Fanii emisiunii trebuie sa stie ca este vorba despre un nou sezon pe formatul celebrities si, cel mai important, au fost deja confirmate primele vedete care se vor arunca in arena stilului.

Noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities” se anunta a fi unul incendiar, mai ales ca noul format vine la pachet cu cateva modificari care ii va surprinde pe fani. Daca pana acum artistele au fost cele care si-au anuntat prezenta in emisiune, acum a venit randul creatorilor de continut sa ia cu asalt scena modei. Prima care sparge gheata este Ruxi, fosta membra o cunoscutului proiect din online Like One.

Rux si Opulenta, asa cum o stiu fanii ei este prima influencera care este pregatita sa faca fata juratilor. ”N-am vrut să arăt nimic, sunt fake-uri hainele pe care le am. E amuzant, pentru că lumea chiar crede că sunt bogată, credeți”, spunea Rux intr-un interviu pentru cei de la Fashion Days.

Ilinca Vandici este mai nerabdatoare ca niciodata si este gata sa inceapa proiectul alaturi de noile concurente. ”Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din <Bravo, ai stil! Celebrities>” declara prezentatoarea tv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006410 (s)