News Flash:

Nicole Cherry, probleme grave in ultimul trimestru de sarcina. ”Adorm greu... ”

20 Octombrie 2021
368 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry 1

Nicole Cherry a spus cu fiecare ocazie pe care a avut-o ca este o norocoasa ca are o astfel de sarcina lipsita de probleme si de pofte. Faptul ca cea mica are toate sansele sa se nasca chiar de ziua ei, este cel mai frumos cadou pe care putea sa-l primeasca Nicole vreodata. 

Ciresica are multe de invatat despre viata de mamica, dar un lucru stie sigur. In ceea ce o priveste pe fetita ei, Nicole Cherry nu are de gand sa o arate in social media. Cel putin nu in primele luni. Nicole Cherry si-a linistit fanii si i-a asigurat ca vor fi printre primii care vor afla de venirea pe lume a micutei Anastasia, dar vor trebui sa se multumeasca cu o poza cu piciorusul sau manuta.
”Simt ca e mai bine sa creasca putin. Nu imi place ideea sa o afisez inca din prima zi de viata.” 

Nicole a incercat sa le prezinte fanilor si partea mai putin placuta din etapa sarcinii. Tot pe Instagram, Ciresica a vorbit si despre momentul in care va avea loc marele eveniment din viata ei. Artista isi doreste din suflet ca la anul sa se casatoreasca cu Florin si, de ce nu, sa aiba petrecere dubla.
”Am niste cearcane de toata frumusetea pentru ca nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu si daca ma trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu si…s-a dus somnul ala frumos si lin pe care il aveam inainte si cred ca pentru mult timp de acum incolo”, a marturisit Nicole Cherry pe pagina ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)