News Flash:

Nicole Cherry, primele probleme de cand a ajuns acasa cu Anastasia. „A fost agitata toata noaptea”

6 Decembrie 2021
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry a devenit mamica pentru prima data. Artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care le va face viata mult mai frumoasa celor doi parinti. Nicole a declarat ca atat ea, cat si micuta Anastasia se simt foarte bine si ca maine vor pleca acasa, acolo unde le asteapta toata dragostea familiei. Desi, initial a spus ca nu are de gand sa posteze prea mult pe Instagram, vedeta nu s-a putut abtine si deja le-a aratat-o fanilor pe micuta Anastasia.

Nicole Cherry se confrunta cu anumite probleme legate de bebelusul ei! Colicii si-au facut aparitia, astfel ca vedeta are parte si de nopti care nu sunt chiar asa de linistite. Totusi, cantareata este sigura ca o sa depaseasca aceasta perioada grea cu brio.

„Nu pot sa zic ca am avut o noapte grea, dar au inceput si la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne incarcam cu multa rabdare. Si-au facut aparitia colicii. A fost agitata toata noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.

Nu pot sa zic ca am avut o experienta traumatizanta, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetita, nasterea a fost frumoasa, nu am avut niciun fel de problema. Nu am mai simtit nimic, am privit-o si a trecut tot.

Ma ajuta Florin foarte mult, ma asteptam sa fie grijuliu cu noi, stiam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizeaza, vrea sa ma ajute. Seamana cu el. E 100% fata lui tata, dar eu ma bucur.

Stiu cat isi dorea Florin sa avem o fetita, e o perioada extrem de frumoasa. Ne bucuram ca ne trezim, chiar si cu colicii, pentru ca avem motiv sa ne trezim.”, a spus Nicole Cherry la Vorbeste lumea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006179 (s)