News Flash:

Nicolae Robu se pregateste de un nou mandat in fruntea Timisoarei

1 Mai 2015
1463 Vizualizari | 1 Comentarii
Liberalul Nicolae Robu spune ca nu a luat inca o decizie in privinta unei noi candidaturi pentru fotoliul de primar al Timisoarei, dar ca, la cum sta in sondaje, n-ar fi nicio problema. Nici cei de la PSD n-au candidat anuntat, iar in opinia lui Robu… dau deja semne de disperare pentru ca nici n-au vreunul cu sanse.

Copresedintele PNL Timis spune ca nu este preocupat de ce fac principalii sai adversari politici de la PSD, ba chiar ca nu stie cine ce rang poarta in partid, dar ca a sesizat… „disperarea”.
„Se pare ca pe unii – pe adversarii politici – i-a apucat disperarea, ca peste un an vor fi alegeri si n-au oamenii cu ce sa iasa, nici realizari, nici oameni care sa inspire incredere. Nu ma iau de persoane, spun numai asa, niste enunturi generale, rezultatul unor constatari pe care le fac in viata de zi cu zi…”, a declarat, joi, Robu.
PSD nu si-a anuntat candidatul pentru Primaria Timisoara, dar au fost vehiculate diverse nume, de la cel al ministrului Sorin Grindeanu, liderul interimar al filialei, la cele ale celor care conduc acum organizatia municipala, Sebastian Raducanu si Florin Birsasteanu.
„Stiu ca Sorin Grindeanu este presedinte, dupa ce a fost schimbat din functie Titu Bojin, dar in rest habar n-am cine ce functie are in PSD. Nu ma preocupa deloc PSD. Eu sunt preocupat in plan administrativ de Timisoara si in plan politic de PNL. Nu ma intereseaza ce face PSD, nici cine-l conduce, nici cine-l trage, nici cine-l impinge”, a adaugat Robu, intreband daca Sebastian Raducanu… are vreo functie in PSD Timis, scrie tion.ro.
In ceea ce priveste o eventuala candidatura a sa, liberalul afirma ca nu a luat inca o decizie in acest sens. Oricum, Robu crede ca n-ar avea nicio problema sa obtina al doilea mandat de primar la alegerile din 2016.
„Nu am hotarat nimic in ceea ce priveste candidatura mea, mai e de cugetat. Nu spun ca nu, toate sondajele arata ca n-ar fi nicio problema, dar trebuie sa ma gandesc la viata mea, la familia mea… Voi lua aceasta decizie la momentul potrivit. Deocamdata nu spun nici ca nu candidez, dar nici nu pot spune ca voi candida, ca nu este luata decizia”, a concluzionat Nicolae Robu.

psd florin birsasteanu nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007527 (s)