News Flash:

Nicolae Robu cere public DNA să-l cerceteze pe Dominic Fritz în scandalul Colterm

26 Mai 2021
981 Vizualizari | 0 Comentarii

Nominalizat de primarul Dominic Fritz printre cei vinovaţi de amenda primită de Colterm, fostul edil-şef Nicolae Robu s-a dezlănţuit împotriva succesorului său. Printre altele, el a cerut public DNA să-l cerceteze pe Fritz pentru “fărădelegile” făcute.

Cum era de aşteptat, fostul primar Nicolae Robu a reacţionat violent după ce societatea Colterm a fost amendată, iar actualul primar Dominic Fritz l-a indicat ca fiind unul dintre cei vinovaţi pentru această sancţiune.

“BLESTEM PT ORAȘUL NOSTRU! 7 LUNI, DOAR, I-AU TREBUIT ACESTUI INDIVID, PE NUME FRITZ DOMINIC SAMUEL, pentru a crea Timișoarei un prejudiciu de peste 20 milioane euro! CER PUBLIC DNA să se autosesizeze și să cerceteze toate fărădelegile acestui personaj, sfidător la adresa noastră, ca timișoreni, a noastră ca popor și a României ca stat (vă reamintesc neobrăzarea lui de a afirma că deși e neamț, “e neamț în România”, prin urmare -în traducere liberă-, să nu avem pretenții de la el, doar în România se știe că nu se poate face nimic; și vă reamintesc și că a avut tupeul să eludeze cerințele legii române și normelor europene, deopotrivă, privitoare candidaturile la alegerile locale, strecurându-și candidatura prin declarații în fals și uz se fals!). Iată că ceea ce eu anunțam că se va întâmpla, prin postarea mea Facebook de acum 4 zile, s-a întâmplat: COLTERM a primit amendă de peste 20 milioane euro pt că n-a achiziționat în termen cele 270.000 de certificate CO2!”, a scris Robu pe Facebook în stilul său inconfundabil.

El nu uită să afirme că, deşi până la 38 de ani, Fritz nu a făcut altceva decât să dirijeze un cor de amatori şi să fie “secretară a unui pensionar”, a obţinut voturile timişorenilor prin “intoxicare și manipulare”. Robu arată şi ce ar fi făcut el în situaţia creată la Colterm,

“Poate vă întrebați cum am procedat eu, mai ales că situațiile mele financiare au fost incomparabil mai grele decat cea lasata de mine “moștenire”. Foarte simplu: pt că nu aveam cum să pun banii jos, cum se cere pe bursă, o sumă atât de mare fiindu-ne imposibil să o avem ca lichiditate, noi aprobam în fiecare an în CL, în timp util, asumarea de către Primărie a plății ei în 6 rate, iar în rate, găseam vânzător, cum a existat și în acest an! Fostul director Șerpe a făcut înșiințarea de rigoare în luna martie! Concluzie: DNA trebuie să intre în acțiune! 20 de milioane euro nu sunt o sumă de joacă! Banii trebuie recuperați de la vinovați, iar vinovatul principal este dl Fritz, că nu a convocat sedința de CL omoloagă celor convocate de mine și nici măcar nu a elaborat proiectul de HCL omolog celor pe care le elaboram eu! Acest personaj mai are și tupeul să susțină că certificatele trebuiau cumpărate anul trecut! TOT CE SUSȚIN EU ESTE VERIFICABIL, STIMAȚI TIMIȘORENI! Cum își poate cineva închipui că aș cere eu DNA să cerceteze speța dacă aș avea cea mai mică vină?! Ieșiți, vă rog, din vrajă! Pt binele orașului nostru și al fiecăruia dintre noi! Pașii înapoi făcuți de oraș sunt și-așa mari și mulți! Numai prin îndepărtarea acestui personaj adevărat pericol public, putem stopa dezastrul!”, a contiuat Robu.

Nu în ultimul rând el vorbeşte şi de ce faptă penală s-ar fi petrecut la Colterm, dar şi acum a ajuns la această concluzie: nişte zvonuri.

“Revenim la Colterm: în situația creată, este greu de imaginat cum ar putea ea scăpa de faliment! Eu suspectez că suntem în fața infracțiunii de bancrută frauduloasă, pt că se vorbea de câteva luni în târg că unii creditori au pus ochii pe cele 50 ha de teren foarte valoros deținute de Colterm! Consecința falimentului: rămânerea a 60.000 de familii fără căldură și apă caldă!”, a mai scris Robu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)