News Flash:

Elevii din şase comune din judeţul Timiş se întorc de miercuri la şcoală

25 Mai 2021
871 Vizualizari | 0 Comentarii

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astăzi, în ședință online, a aprobat scenariul de organizare și desfășurare a cursurilor în unitățile de învățământ din județul Timiș, începând cu ziua de mâine, 26 mai.

 În cadrul ședinței s-a stabilit, ca începând de miercuri, elevii unităților de învățământ din Beba Veche, Dudeștii Noi, Otelec, Jebel, Pișchia și Satchinez vor intra în scenariul 1 și astfel vor relua activitatea școlară cu prezență fizică. Totodată, elevii din UAT Giera trec în scenariul 2, respectiv vor merge la şcoală doar elevii din clasele terminale

Scenariile au fost aprobate având în vedere rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori, pe ultimele 14 zile și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, propuneri avizate de către Inspectoratul Școlar Județean.

În județul Timiș, în urma hotărârii CJSU, există 557 școli în scenariul 1 (în 90 de UAT-uri) și 34 de școli în scenariul 2 (în 9 de UAT-uri).

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cu scenariile pentru școli va fi publicată pe site-ul CJSU Timiș și pe site-ul Instituției Prefectului – județul Timiș.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005385 (s)