News Flash:

Nici prin cap nu-ti trecea asta! Te-ai gandit vreodata de ce prefera barbatii oralul? Afla aici

29 Ianuarie 2017
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
oral femeie
Multi barbati adora sa faca sex oral cu o femeie, mai exact sa li se faca sex oral. Probabil fiecare dintre noi a visat la acest lucru. Iata motivele pentru carebarbatii sunt innebuniti dupa sexul oral:
- pentru ca barbatii nu stiu in general sa isi exprime sentimentele si de cele mai multe ori apeleaza la tertipuri intime pentru a arata ce simt, iar faptul ca tu accepti sa faci sex oral inseamna pentru el ca tu il accepti cu totul in viata ta, trecand peste toate barierele intime dintre voi doi.
- prin sex oral barbatul renunta cu totul la controlul pe care l-ar avea asupra ta, lasandu-se prada doar simturilor si placerilor pe care tu i le oferi, se va bucura de fiecare atingere, de fiecare gest al tau, de fiecare miscare si de cele mai multe ori il vei surprinde privindu-te, din simplu motiv ca ii place ce vede si ce simte.
aspectul vizual al femeii intr-o pozitie atat de vulnerabila ii da lui senzatie de dominatie, plus ca toti barbatii stiu ca o femeie nu accepta sa faca sex oral decat daca tine foarte mult la partener si asta ii dovedeste lui cat de mult inseamna el pentru tine, incat sa iti calci orgoliul pentru a-l satisface.
- barbatul priveste sexul oral ca fiind lucrul care ii confirma ca este foarte atragator si irezistibil in pat pentru femeia de langa el, incat aceasta accepta sa ii fac aceasta placere.

tertipuri intime barierele intime sexul oral
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005250 (s)