News Flash:

Motivul nestiut care a dus la destramarea trupei Andre

29 Ianuarie 2017
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea balan plange
Andreea Balan a facut dezvaluiri din perioada «Andre», a povestit chinurile prin care a trecut in anii adolescentei. Vedeta a spus care au fost adevaratele motive care au dus la destramarea trupei. «Prima cearta intre noi doua a avut loc atunci cand in studio ea a numarat cuvintele din textul unei piese, si a observat ca eu am mai multe decat ea», si-a inceput povestirea blondina, care apoi a dat si alte exemple care au dus la neintelegeri intre ele.

«Am inceput sa ne certam de la haine (majoritatea ideilor fiind ale ei si ale mamei sale), si de fiecare data cand veneam eu cu o idee, nu era buna, fiind acuzata ca o copiez. Am continuat cu discutiile referitoare la coregrafii (majoritatea fiind facute de mine), unele miscari nedorind sa le accepte. Apoi de la texte si impartirea lor, ea dorind sa-si asume creditul si pentru textele facute de tatal meu. Existau cateodata 2-3 luni in care nu ne vorbeam si nu ne salutam, dar in scena paream cele mai bune prietene. Nu stiu de ce si in spatele scenei nu ne mai suportam…», a spus Andreea Balan pe site-ul ei.

Andreea sustine ca nu ar mai fi dorit sa mai continue sa cante cu Andreea, insa tatal ei avea niste datorii la banca si era musai sa le plateasca din banii de pe concerte. «Eu nu as mai fi continuat, dar am fost obligata de ratele facute de tata la noua masina. Nu pot sa uit cum prietenul meu de atunci, care canta cu un amic in deschiderea noastra, a fost pus sa aleaga intre a pleca acasa si a ramane in continuare in spectacole doar cu conditia de a-si petrece timpul cu ea (pentru ca "baietii buni nu au ce sa caute cu Balanca")… Si-n restaurant stateam la mese diferite: eu cu tatal meu si ea cu familia sa si cu prietenul meu. Doua luni in vara aceea am intrat cu microfonul inchis pentru ca eram "mica, blonda, fara voce" si nu stiam "sa leg doua cuvinte", iar ea avea "o voce mai buna decat a lui Celine Dion", stia sa "vorbeasca cursiv" si arata, dupa spusele ei, mult mai bine decat mine», a mai povestit blondina.

«Situatia s-a schimbat cand Andreea a plecat de acasa… Am devenit iar prietene si ne-am inteles foarte bine pana cand la un spectacol am ajuns in punctul de a ne bate pentru ca inainte de a intra in scena ne-am certat pe tema "cine e noul impresar: Iustin (n.r. - iubitul Antoneascai) sau Balan (n.r. - tatal Balancei). Atunci am hotarat sa nu mai cant cu ea. Iustin e un baiat extraordinar, dar nici eu si nici tatal meu nu puteam accepta sa ne impresarieze», a conchis in jurnalul ei.

andreea balan andre destramarea trupei cearta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006069 (s)