News Flash:

Negociere pentru un schimb de terenuri intre Primaria Timisoara si Politehnica

5 Octombrie 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcul Rozelor1


Un nou proiect de hotarare pentru clarificarea si reglementarea situatiei juridice a patrimoniului Timisoarei va fi supus aprobarii Consiliului Local al Municipiului Timisoara si se refera la imputernicirea Comisiei de negociere cu tertii a consiliului local pentru  efectuarea unui schimb de terenuri intre Universitatea Politehnica si Municipiul Timisoara.

Universitatea Politehnica Timisoara a propus Primariei Timisoara un schimb de terenuri, pentru reglementarea situatiei juridice a unui teren cu o cladire din Parcul Rozelor, proprietate a universitatii, dar folosita de SC Horticultura SA. Camera de Conturi Timis ceruse reglementarea situatiei juridice a cladirii respective.

Comisia de negociere de la nivel municipal va trebui sa medieze schimbul de terenuri intre proprietatea Politehnicii, in suprafata de 2336 mp din Parcul Rozelor (spl. Spiru Haret) si  un teren al primariei, de aceeasi marime, pe care se afla si o parte din cladirea Facultatii de Electrotehnica si care este aferent parcarii din fata acestei facultati de pe bd. Vasile Parvan. Daca se va realiza schimbul, vor fi unificate loturile care acum apartin primariei si sunt aferente parcarii si Facultatii de Electrotehnica, in suprafata totala de  2336 mp.

Schimbul ar permite delimitarea si clarificarea juridica a patrimoniului celor doua institutii, precum si al Horticulturii, societate a consiliului local. Totodata, s-ar oferi posibilitatea atat primariei, cat si universitatii de a realiza noi investitii  in cele doua zone, noile achizitii intregind astfel patrimoniul fiecareia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)