News Flash:

Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Antena Stars o da in judecata pe Simona Hapciuc dupa ce a batut-o in pauza publicitara

29 Noiembrie 2021
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Nasrin Ameri

Nasrin Ameri ia atitudine in urma celui mai recent eveniment care i s-a intamplat chiar la locul de munca. Prezentatoarea a fost batuta intr-o pauza de publicitate de Simona Hapciuc. Conflictul dintre ele a fost unul cat se poate de serios, iar Nasrin a avut nevoie de ingrijiri medicale. Acum, vedeta are de gand sa treaca la nivelul urmator si o da in judecata pe agresoarea ei.

Nasrin Ameri ar fi fost batuta cu salbaticie de colega ei de platou. Autoritatile au intervenit imediat, iar gazda matinalului de la Antena Stars ar fi ajuns pe mana medicilor, arata cancan.ro.

Incidentul a avut loc in weekend intr-o baie de langa platoul emisiunii Star Matinal, unde bruneta a fost batuta cu brutalitate de fosta concurenta de la Survivor. Totul s-ar fi intamplat in timpul unei pauze publicitare, moment in care blonda a sarit din senin la bataie.

„Din punctul meu de vedere nu s-a intamplat nimic. A fost o altercatie usoara, nu a existat bataie sau ceva … Eu am plecat si, ulterior, se pare ca Nasrin a facut o intreaga regie, a chemat politia.”, a declarat Simona.

Nasrin s-a dus la INML pentru certificatul constatator si s-ar fi dus si la sectia de Politie pentru a da declaratii asupra a ceea ce s-a intamplat.In acest timp, fina lui Cristi Borcea a luat legatura cu avocatul ei, pentru a il anunta ca vrea sa o dea in judecata pe colega ei de platou.


„Are vanatai pe maini si a facut un atac de panica. A ramas cateva ore in spital, pentru investigatii medicale”, a declarat o sursa apropiata prezentatoarei tv pentru Impact.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005092 (s)