News Flash:

Multi oameni folosesc crema Nivea in cutiute mici albastre, dar nu cunosc toate modurile in care aceasta poate fi utilizata

26 Februarie 2018
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
crema

Crema Nivea in cutiute mici albastre este un produs de igiena foarte popular, multe femei purtand mereu in gentuta aceasta crema.

Insa crema Nivea va poate fi utila nu doar pentru hidratarea rapida a mainilor. In articolul nostru de azi veti gasi si o multime de utilizari alternative impresionante!

1. Anti-imbatranire

Declarati razboi ridurilor cu ajutorul Nivea. Pur si simplu inainte de somn aplicati putina crema pe locurile in care ati observat aparitia ridurilor. In scurt timp veti vedea o diferenta remarcabila!

2. Burtica dupa nastere

Pentru a preveni deformatiile neplacute ale pielii ca urmare a graviditatii, aplicati crema Nivea pe burta, piept sau solduri zi de zi. Crema are acelasi efect ca si produsele speciale, care sunt insa mult mai costisitoare.

3. Cearcane sub ochi

Crema Nivea va vine in ajutor daca va treziti dimineata cu cearcane sub ochi. Inainte de a merge la somn masati pielea gingasa de sub ochi aplicand aceasta crema. Dimineata pur si simplu spalati fata – diferenta e uimitoare!

4. Demachiant

Aceasta crema universala are si efect demachiant. De acum nu veti mai avea nevoie de produse speciale, care sunt scumpe si au efecte secundare neplacute.

5. Coate uscate

Multi oameni sufera de fenomenul pielii uscate in zona coatelor. Efectele hidratante ale cremei Nivea va vor fi de mare folos in acest caz. Pielea va deveni moale si catifelata.

6. Maini uscate

Mainile uscate sunt o problema mai ales in cazul oamenilor care obisnuiesc sa-si spele mainile foarte des. De acum nu mai aveti nevoie de creme speciale pentru hidratarea mainilor. Nivea are un efect de hidratare foarte puternic!

7. Profilaxia si tratarea dermatitei

Sapunurile concentrate, detergentii, cremele si alte produse pot provoca aparitia dermatitei, eczemelor, inflamatiilor si mancarimii. Consistenta densa a cremei Nivea este perfecta pentru tratarea si profilaxia acestor probleme importante.

8. Tratarea arsurilor

Totul se rezolva in cateva secunde. Aplicati crema Nivea pe portiunile de piele care au suferit de arsuri: ea calmeaza pielea si previne aparitia basicilor.

Atentie! Trucul e valabil doar in cazul ranilor mici.

9. Arsuri de soare

In zilele de vara se intampla sa fim expusi la soare mai mult decat ar trebui, iar in ziua urmatoare simtim durere si alte senzatii neplacute pe piele. Crema Nivea aplicata pe pielea iritata va inlatura aceste senzatii.

10. Balsam pentru buze

Buzele uscate nu prea sunt sarutate. Pentru a va hidrata buzele, aplicati crema Nivea de cateva ori pe zi pe parcursul a o saptamana. Va veti simti mult mai bine dupa o astfel de procedura!


crema nivea 1 anti-imbatranire diferenta remarcabila 4 demachiant
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006446 (s)